Deprem Uyarılarım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

 Deprem Uyarılarım uygulamasında, son depremlerin bildirimlerini ücretsiz bir şekilde alabilir ve verilere en doğru şekilde ulaşabilirsiniz.

Tüm dünyadaki son depremleri öğrenebileceğiniz Deprem Uyarılarım uygulaması, kullanıcılara çokça özellik sunuyor. Ülkemizdeki artan ve her daim olabilecek depremler, elbet herkesin üzerinde korkutucu bir his bırakıyordur. Yaşanan son depremler hakkında anında bilgi almak istiyorsanız, Deprem Uyarılarım tüm kullanıcılara ücretsiz bir şekilde yer, zaman, büyüklük, derinlik ve uzaklık olmak üzere tüm verileri sunuyor. 

Dünyanın her yerinden anında deprem bilgisi alabileceğiniz bu uygulamada, son depremlere kıyasla eski depremlerin verilerine de göz atabilirsiniz. 1970'e kadar olan depremleri filtreleyerek, araştırmak istediğiniz depremlerin bilgilerini alabilirsiniz.

Eğer hala bir deprem çantası hazırlamadıysanız, aşağıdaki içeriğe tıklayarak deprem çantanızda nelerin olması gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yaşam

Deprem Çantasında Neler Olmalı? Deprem Çantası Nasıl Hazırlanır?

Deprem Uyarılarım İndir

Uygulama, tüm kullanıcıların zorlanmadan verilere ulaşabilmesi için kullanıcı dostu arayüzüne ve basit tasarıma sahiptir. Son depremler menüsünden istediğiniz ülkeyi seçerek, bildirimlerini açabilir veya sadece depremler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Dünyanın dört bir yanındaki depremler hakkında bilgi alabileceğiniz Deprem Uyarılarım'ı indirerek, siz de ücretsiz bir şekilde güçlü verilere erişebilirsiniz. Depremlerin tam yerini, uzaklığını, derinliğini ve büyüklüğünü en doğru şekilde öğrenin ve hızlı aksiyon alın.

Deprem Uyarılarım Özellikleri

  • Dünyanın dört bir yanından canlı deprem bilgisi
  • Ücretsiz bir şekilde erişim
  • Sadece son depremleri değil, 1970'e kadar olan depremlere göz atın
  • Kullanıcı dostu arayüz ve basit tasarım
  • Depremler hakkında tüm verilere ulaşın: Büyüklük, derinlik, uzaklık, konum ve zaman

Yazılım

Doğal Afet Anında Faydalı Olabilecek Uygulamalar

Berkcan Aktürk

Deprem Uyarılarım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
69.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Deprem Uyarılarım uygulaması, kullanıcılara doğru veri sunarak son depremler hakkında bilgi verir.

Deprem Uyarılarım uygulamasında, depremler hakkında kapsamlı veri alabilirsiniz. Ülkemizde ve dünyada olan son depremler için bilgi alabilir, eski depremlere bakabilir veya deprem uyarıcı hizmeti alabilirsiniz. En doğru ve anında alacağınız deprem verileriyle birlikte, önemli veya önemsiz depremleri ayırt edebilirsiniz. 

Yer, zaman, büyüklük, derinlik ve uzaklık olmak üzere tüm verileri sunuyor. Tüm bu verilere ücretsiz olarak erişebilir ve iOS cihazınızda kullanabilirsiniz. Yaşanan son depremlerle alakalı bilgi alabilmenin yanı sıra, eski depremlerin verilerine de göz atabilirsiniz. 1970'e kadar olan depremleri filtreleyerek, araştırmak istediğiniz depremlerin bilgilerini alabilirsiniz.

Deprem Uyarılarım İndir

Dünyanın dört bir yanındaki depremler hakkında bilgi alabileceğiniz Deprem Uyarılarım'ı indirerek, siz de iOS cihazınızda ücretsiz bir şekilde güçlü verilere erişebilirsiniz. Depremlerin tam yerini, uzaklığını, derinliğini ve büyüklüğünü en doğru şekilde öğrenin ve hızlı aksiyon alın.

Deprem Uyarılarım Özellikleri

  • Tüm dünyadaki son deprem verisi
  • Eskiden gerçekleşem depremlerin bilgilerine erişin imkanı
  • Kolay kullanım ve anlaşılır arayüz
  • Büyüklük, derinlik, uzaklık, konum ve zaman bilgileri
Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kandilli Rasathanesi

    Kandilli Rasathanesi Deprem Bilgi Sistemi 3.0 (İndir): Son dakika deprem, deprem haritası, deprem saatleri, deprem takip
  • Türkiye'deki Depremler

    Türkiye’deki Depremler uygulaması ile anlık deprem bilgilerini takip edebiliyorsunuz.
  • Deprem Bilgi Sistemi APK

    Deprem Bilgi Sistemi APK, depremleri anlık olarak takip etmeye yardımcı olan mobil bir uygulamadır.
  • Deprem Bilgi Sistemi 3.0

    Deprem Bilgi Sistemi ile depremleri anlık olarak takip edebilir, arşivdeki deprem bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • ABİS

    Deprem, sel vb. afetler sonrasında acil durum planı oluşturmak için ABİS uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Deprem Ağı APK

    Deprem Ağı APK uygulaması, sismik dalgalar ulaşmadan önce kullanıcıyı erkenden uyaran tek deprem uyarı sistemidir.
  • Deprem Riskim

    DepremRiskim uygulaması, binaların zarar görme durumuna yönelik tahmini bir rapor oluşturan hasar tahmin uygulaması olarak dikkat çekiyor.
  • Bridgefy - Offline Messages

    Bridgefy İnternetsiz Mesajlaşma uygulaması deprem başta olmak üzere pek çok durumda hayat kurtaran bir mobil uygulama.