Ders Kazanımları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,541 TOPLAM İNDİRME

Ders Kazanımları uygulamasında ilkokuldan liseye kadar olan tüm derslerde öğrencilerin kazanımlarını görüntüleyebilirsiniz.

Ders Kazanımları uygulaması ile 1. Sınıftan 12. Sınıfa kadar olan tüm kazanımları Android cihazlarınızdan görüntüleyebilirsiniz.

Öğretmenlerin faydalanabileceği güzel bir kaynak olan Ders Kazanımları uygulaması, 1. sınıftan 12. sınıfa kadar olan ders kazanımlarını hafta hafta ayrılmış bir şekilde görüntülemenize imkan sağlıyor. Öğrencilerin ilgili derste işlenen konudan anlamaları gerekenleri oldukça basit bir arayüzle sunan uygulamada sınıf ve ders seçimi yapmanız yeterli oluyor. Yıllık planlarda yer alan kazanımlar sürekli güncellenerek güncelliğini koruyor, bu sayede sürekli faydalanılabilecek bir kaynak haline geliyor diyebiliriz.

Her cihaza göre yeniden boyutlandırılan yazı fontları sayesinde rahat bir okuma imkanı sunan uygulama eğitmenler tarafından hazırlanmış. Eğitimcilerin elinin altında bulunması gereken uygulamalardan biri olduğunu düşündüğüm Ders Kazanımları uygulaması tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ders Programım

    Ders Programım uygulamasıyla ders günlerinizi ve saatlerinizi akıllı cihazlarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Ders Çalışma Programı

    Ders Çalışma Programı ile kendinize özel kapsamlı çalışma programları oluşturabilir, ödev takibi yapabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • KTÜ Mobil

    KTÜ Mobil uygulamasında ders programı, sınav notları ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz.
  • Kursbudur

    Kursbudur uygulamasında, birçok alanda özel ders veren eğitmenlerden kurs alabilirsiniz.
  • Matematik Öğreniyorum

    Matematik Öğreniyorum uygulamasıyla okula yeni başlayan çocuklarınıza ders çalıştırabilirsiniz.
  • Aöf Ders Notları

    Aöf Ders Notları, Açıköğretim sınavlarına hazırlanma sürecinde olan kullanıcılara yardım etmek amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.