Desert Worms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Desert Worms mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Desert Worms oldukça heyecanlı bir oynanışa sahip olan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Desert Worms'da kızıl gezegende kurulmuş bir koloniye konuk oluyoruz. İnsanoğlu bu kızıl çöl şeklindeki topraklara koloni kurduktan sonra gezegen sakinlerini uyandırıyor. Fakat bu gezegen sakinleri pek de dost canlısı çıkmadıkları için insanlar acilen gezegeni terk etmek zorunda kalıyor. Biz de insanoğlunun geride kalan araştırma notlarını kurtarmak için aracımıza atlayarak heyecan ve tehlike dolu bir göreve atılıyoruz.

Desert Worms'de temel olarka dev soluncanlardan kaçarak hayatta kalmaya ve araştırma notlarını toplamaya çalışmaktayız. Dev solucanlar bir hayli hızlı hareket etmekteler, bu neden düzbir şekilde yol alınca onlardan kurtulamıyoruz. Sıkça manevralar yaparak, yanlayıp kesskin dönüşlerle onları atlatabilmekteyiz. Ayrıca rampalardan uçarak geçici bir süreliğine soluncalardan kurtulabiliyoruz.

Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan Desert Worms hayatta kalmak için yarıştığınız adrenalin dolu bir yarış oyunu.

Can Erdil Şentürk

Desert Worms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
92.2 MB DOSYA BOYUTU

Desert Worms mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Desert Worms eğer adrenalin ve hızı birleştiren bir yarış oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tableterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Desert Worms'da kızıl gezegen Mars'a yerleşmeye çalışan kolonilerin başına gelen olaylar konu alınıyor. Bu koloniler Mars'ı güvenli bir yer zannederek üzerine araştırma tesisleri ve yaşam alanları kuruyorlar. Fakat bu, Mars'ın derinliklerinde yaşayan dev soluncanları uyandırıyor. Koloniler dev solucan tehileksi karşısında acilen Mars'ı terk ediyorlar. Fakat geride oldukça değerli araştırma notlarını bırakıyorlar. Bize de bu notları toplamak düşüyor.

Desert Worms, birinci olmak yerine hayatta kalmak için yarıştığınız bir yarış oyunu. Oyunda ne kadar hızlı giderseniz gidin solucanlar size yetişebiliyor. Bu nedenle solucanları geride bırakabilmek için sıkça manevra yapmanız gerekiyor. Hızlı bir şekilde yanladıkça solucanlar karşısında zaman kazanabiliyorsunuz. Ayrıca rampalardan atlayabiliyorsunuz. Oyunun kuşbakışı oynanması ise oyuna heyecan kazandırıyor.

Desert Worms'ün güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Desert Rider

    Desert Rider, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli motor yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Desert Traffic Racer

    Desert Traffic Racer ortalama seviye grafiklere sahip olsa da yine de oyunseverleri eğlendirmesini iyi biliyor.
  • Worms 3

    Worms 3 bilgisayarlarımızda oynadığımız klasik oyunun mobil versiyonudur
  • Worms 4

    Worms 4, Team17'nin imzasını taşıyan popüler taktiksel strateji oyunu.
  • Worms 2: Armageddon

    Android Worms 2: Armageddon ile macera kaldığı terden devam ediyor. Birbirinden sevimli solucanların hayatta kalma mücadelesine eşlik etmeye hazırlanın
  • Iron Desert

    Iron Desert ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • MetalStorm: Desert

    MetalStorm: Desert aksiyon dolu bir uçak savaşı oyunudur
  • Desert 51

    Desert 51 bolca aksiyon ve adrenalin sunan bir Android oyunudur