Desktop Wordpress

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
5.94 MB DOSYA BOYUTU

Desktop Wordpress, WordPress ile oluşturmuş olduğunuz bloglarınızı bilgisayarınızın masaüstünden kontrol etmenizi sağlayan yararlı bir program.

Desktop Wordpress, adından da anlayacağınız üzere WordPress'i masaüstünden kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir program. WordPress ile açmış olduğunuz bloglarınızı masaüstünden kolayca düzenlemenizi sağlayan program tarayıcı üzerinden yapabileceğiniz işlemllerin neredeyse hepsini yapabilmenizi sağlıyor.

Ayarları değiştirme, yazılarınızı okuma, sayfa ya da başlık ekleme veya silme gibi işlemleri yapma özgürlüğü sunan program sayesinde tarayıcı gişiri olmadan direkt olarak masaüstünüzden her şeyi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Türk programcı tarafından geliştirilen bu yazılım sunmuş olduğu Türkçe dil desteği sayesinde çok daha rahat kullanılabiliyor. Bu nedenle programı kullanırken ne yapmak istediğinizi arayarak kolayca bulabilirsiniz. Eğer veritabanı bilgilerinizi bilmiyorsanız FTP bilgilerinizi girerek bu bilgileri de program üzerinden öğrenebiliyorsunuz.

WordPress üzerinde blog yönetimi yapan kullanıcılar için oldukça yararlı ve güzel olduğunuz düşündüğüm Desktop WordPress programını ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wordpress Desktop

    Wordpress Desktop, blogunuzu masaüstünden kontrol edebileceğiniz bir programdır.
  • Desktop Ticker

    Desktop Ticker RSS tabanlı bir masaüstü haber görüntüleme yazılımıdır
  • PC Desktop Cleaner

    PC Desktop Cleaner, kalabalık ve karışık masaüstlerinizi tek bir tıklama ile temizleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanımı basit bir program.
  • Private Desktop 1.91

    Private Desktop programı ile bilgisarınızda sifre korumalı bir masaüstü açmanızı sağlar.
  • WP-Polls

    WordPress sitelerinizde, ziyaretçilerinize fonksiyonel özellikler sunan bu eklentiyle çeşitli anketler yapabilirsiniz.
  • Desktop Sidebar v1.04.75

    Desktop Sidebar aracı, Windows XP'ye yeni nesil Windows Longhorn'un işlevselliğini ekliyor. Ayrıca kullanışlı bir bilgi merkezi görevi de görüyor.
  • Desktop VLocker

    Desktop VLocker, bilgisayar başından ayrılacağınız zaman kolayca masaüstünüzü kilitleyerek başkalarının bilgisayarınıza erişimini engelleyen faydalı ve ücretsiz bir programdır.
  • Gravity Forms

    Gravity Forms, WordPress tabanlı web sitelerinizde sayfalarınıza ve içeriğinize çeşitli formlar ekleyebileceğiniz bir eklentidir.