Destiny Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Destiny Companion, Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen ve Destiny 2 oynayanların işine yarayacak kullanışlı bir yardımcı uygulamadır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen Destiny Companion, bilgisayar ve konsollarında Destiny 2 oyununu oynayan kullanıcıların işine yarayacak Destiny 2 yardımcı uygulamasıdır.

Destiny 2 oyununun yardımcı uygulaması olan Destiny Companion üzerinden, Destiny 2 oynayan kullanıcılar Playstation Network, Xbox Live ve Battle.net hesaplarını uygulamayla eşleştirip oyun detaylarına her daim ulaşabilirler.

Destiny Companion uygulaması üzerinden Destiny oyununa ilişkin haberleri ve etkinlikleri takip edebilir ve oyunla ilgili forum, grup gibi topluluklarla her daim bağlantılı kalabilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili güncellemeleri de yine uygulamadan takip etmeniz mümkün.

Destiny Companion uygulaması üzerinden kullanıcılar çeşitli klanlara katılabileceği gibi kendi klanlarını da kurabilirler. Oyunda elde ettiğiniz başarıları ve oyunda kaydettiğiniz ilerlemeyi de uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Karakterinizi uygulama içinden geliştirebilir ve çeşitli ekipmanları kontrol edebilirsiniz.

Yağız Sarman

Destiny Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Destiny Companion, iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen ve Destiny 2 oynayan tüm kullanıcıların muhakkak indirmesi gereken kullanışlı bir yardımcı uygulamadır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Destiny Companion mobil uygulaması, Destiny 2 oyununu oynayan kullanıcıların oyuna her zaman bağlı kalabileceği kullanışlı bir Destiny yardımcı uygulamasıdır.

Destiny Companion yardımcı uygulaması üzerinden kullanıcılar Battle.net, Playstation Network ve Xbox Live hesaplarını uygulamayla eşleştirerek oyunla ilgili haberleri ve etkinlikleri istedikleri her an takip edebilir ve tüm etkinliklerden haberdar olabilirler. Ayrıca bu oyunda sürekli aktif olmanız demek. Oyunla ilgili forum ve gruplardan da hiçbir zaman uzak kalmaz interaktif bir kullanıcı haline gelirsiniz.

Destiny Companion mobil uygulaması üzerinden Destiny 2 oyununda kaydettiğiniz ilerlemeyi takip edebilir ve oyunda yer alan klanlara katılabilirsiniz. Ayrıca kendi klanınızı da kurmanız mümkün. Uygulama üzerinden karakterinizle ilgili geliştirmeler yapabilir ve karakterinizin gösterdiği gelişimi de takip edebilirsiniz.

Çeşitli yükseltmeleri envanterinize yükleyebilir ve bu ekipmanlarla karakterinizi donatabilirsiniz. Zırh, silah ve mermi gibi ekipmanları da uygulama üzerinden inceleyebilirsiniz. Destiny 2 oynayan kullanıcılar için son derece kullanışlı bir uygulama olan Destiny Companion mobil uygulamasını AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battlefield Companion

    Battlefield Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Battlefield yardımcı uygulamasıdır
  • WoW Legion Companion

    WoW Legion Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir WoW asistanıdır
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Microsoft Photos Companion

    Android telefondan bilgisayara fotoğraf ve video atmanın en hızlı yolu
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.
  • Companion

    Companion uygulamasını kullanarak sokaktaki can güvenliğinizi Android cihazlarınızla kolayca sağlayabiliyorsunuz.