Devil Decides to Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Devil Decides to Die mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Devil Decides to Die ya da Türkçe adıyla Şeytan Ölmeye Karar Verir oldukça ilginç bir senaryoyla karşımıza çıkan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Devil Decides to Die'da oyunun senaryosuna göre dünyanın en güçlü varlığı olan şeytanın yerine geçiyoruz ve kendimizi yok ettirmek için mücadele ediyoruz. Yanlış okumadınız, şeytan bu oyunda öldürülmek için mücadele ediyor. Asırlar boyunca pislik yapmaktan, kötülük saçmaktan sıkılan şeytan artık emekliye ayrılmaya karar veriyor. Bize düşen görev de kendisini yok edecek kahramanlara yardımcı olmak.

Devil Decides to Die'da şeytanı yok etmek için bir grup kahraman yol çıkıyor; fakat bu işi gerçekleştirebilmek için ne yeterli güce ne de ekipmana sahipler. Onların yeterli tecrübeyi kazanabilmesi ve kendilerini geliştirebilmesi için üzerilerine canavarlar gönderiyoruz. Hangi canavarları göndereceğimizi seçerken de stratejik karar almamız gerekiyor. Çok güçlü canavarlar göndermemiz kahramanların hedeflerine ulaşamaması anlamına geliyor.

Devil Decides to Die renkli 2 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

Devil Decides to Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Devil Decides to Die mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Devil Decides to Die eğer ilginç bir maceraya atılmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Devil Decides to Die'da bir grup kahraman ile şeytan arasındaki savaş konu alınıyor. Normalde rol yapma oyunlarında kahramanların tarafında yer alarak şeytanı ve hizmetkarlarını yok etmeye çalışıyoruz. Fakat bu oyunda şeytanın yerine geçiyoruz. Amacımız ise yine aynı; şeytanı yok etmek. Oyunun ilginç senaryosuna göre şeytan asırlar boyu pislik yaptıktan sonra sıkılıyor ve artık yok edilmek istiyor. İşte biz de bu amacını gerçekleştirebilmesi için mücadele ediyoruz.

Devil Decides to Die'da biz şeytanı yok etmeye çalışan kahramanlar yerine şeytanın hizmetkarlarını yönetiyoruz. Şeytanı yok etmek için yola çıkan kahramanlar çok da iç acıcı görünmüyorlar. Ne şeytanı yok edecek güce ne de ekipmana sahipler. Onların kendilerini geliştirmesini ve güçlenmelerini sağlamak da bize düşüyor. Bu iş için üzerlerine onları zorlamayacak canavarlar gönderiyoruz. Oyun bu yönüyle stratejik bir yapıya sahip.

Devil Decides to Die sahip olduğu sıradışı senaryoyu renkli grafiklerle birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Devil Slayer APK

    Devil Slayer APK, Android cihazlarda oynayabileceğiniz aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • Devil Hunter: Eternal War

    Yeni bir krallık yarat, düşmanlarını alt et.
  • Earn to Die APK

    Earn to Die APK'da, zombilerle dolu ıssız bir çölde aracımızla birlikte hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Earn to Die 2 APK

    Earn to Die 2 APK'da, ülkenin bir diğer tarafındaki yük gemisine vahşi zombileri alt ederek ulaşmanız gerekiyor.
  • Dumb Ways to Die

    Dumb Ways to Die, Android cihazlarınız üzerinde oynadıkça bağımlısı olacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • Dumb Ways to Die: Superheroes

    Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman