Devil May Cry 4 Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,926 TOPLAM İNDİRME
19.78 MB DOSYA BOYUTU

Devil May Cry 4 Türkçe Yama ile bu güzel oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz

Devil May Cry 4 Türkçe Yama Japon oyun geliştiricisi Capcom'un en sevilen oyunlarından olan Devil May Cry 4 için Oyunçeviri ekibi tarafından hazırlanmış Türkçe dil paketidir.

Devil May Cry 4'te serinin diğer oyunlarının aksine ana kahramanımız sadece Dante değil. Oyuna Nero adlı yeni bir kahraman ile başlıyoruz ve heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz. Devil May Cry 4 üst kalite grafikleri, akıcı oynanışı ve her anı aksiyon dolu yapısıyla oyun severlerin gönlünde taht kurmuştu. Oyunun bölüm sonu canavarı savaşları ve kaliteli ara sahneleri ise hikayeyi ortaya çıkaran bolca diyalog içermekte. İşte bu Türkçe yama ile bu diyalogları daha rahat takip edebileceğiz.

Devil May Cry 4 Türkçe Yama oyundaki altyazıları, görev metinlerini, oyun için metinleri ve oyunun menülerini Türkçe'ye çeviren bir yamadır. Yamayı kurabilmek için kurulum esnasında oyunu kurduğunuz klasörü seçmeli ve kurulumu tamamlamalısınız.

Not: Yamanın kurulumunu gerçekleştirmeden önce oyunun kurulu olduğu klasörü yedeklemenizi tavsiye ederiz. İyi eğlenceler.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Devil May Cry 3 Special Edition Türkçe Yama

    Devil May Cry 3 Special Edition Türkçe Yama, Devil May Cry 3 Special Edition oyunu için özel olarak hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Far Cry 2 Türkçe Yama

    Far Cry 2 Türkçe Yama ile oyununuzu Türkçe hale getirebilirsiniz.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Caesar 4 Türkçe Yama

    Caesar 4 için hazırlanan Türkçe dil yaması ile oyunun tüm alanlarına daha iyi hakim olabilirsiniz.
  • The Walking Dead 4. Bölüm Around Every Corner Türkçe Yama

    The Walking Dead 4. Bölüm Around Every Corner Türkçe Yama ile oyununuzu Türkçe olarak oynayabilirsiniz
  • Prince of Persia 2008 Türkçe Yama

    Prince of Persia 2008 Türkçe Yama, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Prince of Persia'nın 4. oyunu olan 2008'in Türkçe yamasıdır.
  • Devil May Cry 5

    Devil May Cry 5, CAPCOM tarafından geliştirilen, Devil May Cry isimli aksiyon ve hack-and-slash türündeki serinin en son oyunudur.
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.