Devil's Attorney

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
358 MB DOSYA BOYUTU

Devil's Attorney bulmaca ve strateji tarzı oyunlardan keyif alan kullanıcılara hitap eden bir oyun.

Devil’s Attorney strateji türü oyunlar oynamayı seven kullanıcılara hitap eden bir yapım. Açıkçası Devil’s Attorney bugüne dek oynadığımız oyunların en iyileri arasında kolayca yer alabilir.

Oyunda bir avukatı canlandırıyoruz ve müvekkillerimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Toplamda 58 farklı bölüme sahip olan oyunda tüm bölümler akıcı bir hikayede sunuluyor. Bu sayede oyun kesintisiz olarak ilerliyor.

Oyunun en ilginç yanlarından bir tanesi de sadece mahkeme salonlarında değil, dışarıda da araştırma yapabilmemize imkan sağlıyor olması. Duruşmalardan önce suç mahallerini ziyeret edip delil toplayabiliyor ve bu delilleri duruşma esnasında kullanabiliyoruz. Oyun herkese hitap etse de zorluk seviyesi ayarlanabiliyor. Toplamda 3 farklı zorluk seviyesi var. Beklentilerinize göre bu seviyelerden bir tanesini seçip oynayabiliyorsunuz.

Genel olarak son derece başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Devil’s Attorney, strateji ve bulmaca oyunu dinamiklerini başarıyla kombine ediyor.

Emircan Erdoğan

Devil's Attorney

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
327 MB DOSYA BOYUTU

Devil’s Attorney iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.

Devil’s Attorney bulmaca ve strateji tarzı oyunlar oynamaktan keyif alanlara hitap eden bir oyun. Oyunda bir avukatı kontrol ediyoruz ve üstlendiğimiz davaları sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Oyun bu yönüyle iyi seviye İngilizce bilgisi gerektirmekte. Aksi durumda oyunda geçen diyalogları tam anlamıyla kavrayamayabilirsiniz. Bu yüzden oyunun keyfi düşebilir.

Devil’s Attorney özünde sıra tabanlı bir strateji oyunu. Max Mann ismindeki avukatı kontrol ediyoruz ve nihai amacımız mahkeme esnasında doğru ve yerinde cevaplar vererek müvekkillerimizi kurtarmak. Mahkemeye çaıkmadan önce suç mahaline gidiyor ve araştırma yapıyoruz. Burada bulacağımız objeler mahkeme esnasında faydalı oluyor ve işimizi kolaylaştırıyor.

Son derece başarılı bir oyun olan Devil’s Attorney, hızlı ve aksiyon dolu değil fakat tam anlamıyla zihin çalıştıran, eğlenceli bir bulmaca-strateji oyunu. Bu tarz oyunlardan keyif alıyorsanız Devil’s Attorney sizleri bekliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Attorney Investigations

    İpuçlarından yola çıkarak suçluyu ortaya çıkarmanız gereken bir oyun
  • Devil Slayer APK

    Devil Slayer APK, Android cihazlarda oynayabileceğiniz aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Devil Eater

    Devil Eater mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Devil Ninja 2

    Devil Ninja 2 heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Devil Decides to Die

    Devil Decides to Die mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Devil Siege

    Devil Siege'de amansız bir mücadelenin içerisine giriyor ve düşmanlarımıza karşı mümkün olduğunca uzun süre durmaya çalışıyoruz.
  • Devil Hunter: Eternal War

    Yeni bir krallık yarat, düşmanlarını alt et.