Diamond Digger Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,816 TOPLAM İNDİRME

Diamond Digger Saga renkli grafikleriyle dikkat çeken eşleştirme temalı bir bulmaca oyunudur.

Diamond Digger Saga son zamanların en popüler oyun kategorileri arasında yer alan eşleştirme oyunlarının başarılı temsilcilerinden bir tanesi. Candy Crush Saga ve Farm Heroes’un yapımcıları tarafından tasarlanan bu oyunda elmasları kazıp özel hazineleri bulmaya çalışıyoruz.

Elmasları kazarak sevimli karakterimiz Diggy’ye yardım ediyoruz ve uzak diyarlardaki maceralarına ortak oluyoruz. Vaktinin büyük kısmını taş arayarak geçiren Diggy en nihayetinde bir define haritası buluyor ve elmaslarla dolu topraklarda kazmaya başlıyorz. Oyundaki amacımız üç aynı objeyi bir araya getirerek yok olmalarını sağlamak ve platformu tamamlamak. Parlak ve renkli grafiklerin dikkat çektiği oyunda sıradışı eşyaları bularak oyun keyfinizi artırabilirsiniz.

Lider tahtasına sahip olan oyunda elde ettiğiniz skorları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve birlikte keyifli bir mücadele içine girebilirsiniz. İnternete bağlandığınızda oyun otomatik olarak farklı cihazlardaki oyun seviyenizi senkronize ediyor.

Eşleştirme oyunları ilginizi çekiyorsa Dianomd Digger Saga’yı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Diamond Digger Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
34.1 MB DOSYA BOYUTU

Diamond Digger Saga eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan başarılı bir oyundur.

Diamond Digger Saga birçok oyunsever tarafından merakla beklenen oyunlar arasındaydı ve en nihayetinde mobil kullanıcılarla da buluştu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki amacımız sevimli dostumuz Diggy’nin mücevherler peşinde geçen maceralarına tanık olmak.

Bir gün yine taş ararken kıymetli hazinelerin yerini gösteren bir harita bulan karakterimiz bu haritada yer alan tüm hazineleri bulmayı kafasına koymuş bile. Biz de ona yardım etmeli ve zaman zaman karmaşık bir hale gelen bulmacaları çözerek amacına ulaşmasını sağlamalıyız. Oyunda birbirinden keyifli tam 50 bölüm bulunuyor.

Bu bölümleri en yüksek puanla bitirmeye çalışmalı ve adınızı lider tablolarına yazdırmalısınız. Facebook arkadaşlarınızla oyunu oynayarak daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Renkli grafiklerin ve eğlenceli modellemelerin dikkat çektiği Diamond Digger Saga’da her şey kaliteli görünüyor ve oyunda en ufak bir özensizlik havası sezilmiyor.

Eğer siz de eşleştirme oyunlarından keyif alıyorsanız Diamond Digger Saga’yı oynamanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Tap Diamond

    Candy Crush'a benzerliği ile dikkat çeken Tap Diamond'da aynı renkteki taşları yan yana getirerek yok etmeye çalışıyoruz.
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.
  • Papa Pear Saga

    Papa Pear Saga eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Jewels Saga

    Jewels Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli zeka ve bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Scrubby Dubby Saga

    Scrubby Dubby Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur