Diamond Quest: Don't Rush!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Diamond Quest: Don't Rush! Android: Popüler macera oyunu mobilde!

Diamond Quest: Don't Rush! (Elmas Avı: Sakın Acele Etme!) yüksek kalitede grafikler sunan mobil macera oyunu. Bağımlılık yapan popüler macera oyununun mobil platforma uyarlanan sürümü oldukça başarılı. Yılanlar, kaplumbağalar, maymunlar, bombaların yer aldığı zaman zaman suya dalıp çıkmanız gereken zorluklarla dolu tehlikeli görevler sizi bekliyor.

Oldukça eski bir oyun olan Diamond Quest Türkçe adıyla Elmas Avı’nda değerli taşlar peşinde olan bir kaşifin yerine geçiyorsunuz. Angkor Wat tapınağının ormanları, Bavyera şatosunun zindanları, buzlu Tibet mağaralarının derinlikleri ve daha nice tehlikeli yerde değerli mücevherleri bulmak için zaman harcıyorsunuz. Yaprakları keserek ilerliyor, örümcek ağlarını geçiyorsunuz. Her harita sonunda bir bölüm sonu canavarıyla karşılaşıyorsunuz. Göreviniz, çıkışa gitmeden önce bir dizi değerli taş toplamak. Bu arada kayıt noktası var. Öldüğünüzde baştan değil, kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

 

Erkan Calp

Diamond Quest: Don't Rush!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
134.8 MB DOSYA BOYUTU

Diamond Quest: Don't Rush! iOS oyunu: Tapınak macerası

Diamond Quest: Don't Rush!, en popüler ve bağımlılık yapan macera oyununun mobil versiyonu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren nostalji oyunu türünün en iyilerinden. Oldukça kaliteli grafikler sunan tapınak macerası oyununda tuzakları aşıp değerli mücevherleri topluyorsunuz. Yılanlar, kaplumbağalar, maymunlar ve daha nice hayvanın yanı sıra ansızın patlayan bombalar, düşen kayalar, örümcek ağları, yolu kapatan yapraklar ve tuzakları aşarak değerli taşları toplamaya çalışıyorsunuz.

Yeni neslin muhtemelen beğenmeyeceği, bir döneme damgasını vuran oyunlardan Diamond Quest’in mobil platformlar için hazırlanan sürümü Elmas Avı: Sakın Acele Etme adını taşıyor. iOS’ta da ücretsiz olan, iPhone ve iPad’de oynanabilen macera oyununda ormanları, zindanları, mağaraları keşfeden bir kaşif rolünü üstleniyorsunuz. Çok fazla tuzak var. Tuzakların yanı sıra her bölüm sonunda ölmek bilmeyen canavarlar karşınıza çıkıyor. Göreviniz, çıkışa gelmeden önce değerli taşların tümünü toplamak. Taşları toplamak hiç kolay değil. Çözmeniz gereken yüzlerce bulmaca sizi bekliyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Dillo Rush

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu
  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir rol yapma oyunu.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Babel Rush

    Babel Rush, Android platformunda kaliteli grafikleriyle öne çıkan hack and slash rpg oyunu.
  • Warhammer Quest

    Senelerin masaüstü oyunu Warhammer Quest sonunda mobil cihazlardan da oynanabiliyor.