Diana Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
537 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Diana Photo farklı çeşitlerde filtre ve efekt seçenekleri sunarak kullanıcılara fotoğraflarını diledikleri gibi kişiselleştirme şansı sunuyor.

Özellikle Instagram gibi popüler fotoğraf paylaşım sitelerini aktif bir şekilde kullanan kullanıcılara hitap eden Diana Photo sayesinde fotoğraflarınıza orijinal dokunuşlar yapabilir ve onları daha orijinal kılabilirsiniz.

Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak sunulan Diana Photo’da birbirinden göz alıcı efektler ve filtreler yer almakta. Bu efekt ve filtrelerden istediğinizi seçip ister daha önce çektiğiniz bir fotoğrafa ister o an çekeceğiniz fotoğrafa ekleyebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak farklı fotoğrafları aynı karede kombine edebilir ve bu sayede ortaya orijinal çalışmalar çıkartabilirsiniz.

Uygulamanın en dikkat çeken yanlarından bir tanesi de kolay kullanım özelliklerine sahip olması. Daha önce bu tarz bir uygulama kullanmamış olanlar bile Diana Photo’yu kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşmayacaktır. Bu tarz uygulamalarda görmeye alıştığımız sosyal medya paylaşım seçenekleri Diana Photo’da da mevcut. Oluşturduğunuz fotoğrafları Instagram, Facebook ve twitter gibi kanallarda paylaşabilirsiniz.

Genel olarak Diana Photo fotoğraf çekmekten keyif alanların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Diana Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Diana Photo fotoğraflarına farkl ıefektler ekleyerek onları daha ilgi çekici hale getirmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Diana Photo isimli bu ücretsiz iOS uygulaması sayesinde fotoğraflarınıza orijinal bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kolay kullanım özelliklerini göze hitap eden dokunuşlarla zenginleştiren Diana Photo’da fotoğraflarınıza göz alıcı bir görünüm kazandırmak için kullanabileceğiniz kapsamlı seçenekler mevcut.

Uygulamanın en fazla dikkat çeken noktalarından bir tanesi de son derece kolay kullanılabilen bir arayüze sahip olması. Daha önce bu kategoride çok fazla uygulama kullanmamış olanlar bile Diana Photo’yu kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşmayacaktır. Diana Photo ile ister o an çektiğiniz ister daha önce çektiğiniz fotoğrafları düzenleyebilirsiniz.

Temel özellikler;

  • Farklı fotoğrafları aynı karede kombine edebilme
  • Göz alıcı efekt seçenekleri
  • Onlarca farklı seçenek ve kompozisyon üretebilme şansı
  • Fotoğraflara metin girebilme seçeneği

Bu tarz uygulamalarda çok fazla görmeye alışkın olmadığımız türde seçenekler barındıran Diana Photo ortaya orijinal çalışmalar çıkartmak isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Handy Photo

    Handy Photo, fotoğraf tutkusu olanlar için tasarlanmış oldukça etkileyici ve başarılı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photo Lab

    Akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz Photo Lab, kullanıcılara birçok özelliği bir arada sunan fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Cartoon Photo Filters

    Cartoon Photo Filters, fotoğraf filtre uygulaması Prisma'nın hızlı alternatifi.
  • Photo Backgrounds

    Photo Backgrounds fotoğraf arka planlarını değiştirmenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.