Die With Me

x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Telefonunuzun pil seviyesi %5'in altına düştüğünde kullanabileceğiniz anonim sohbet uygulaması

Die With Me, gün içerisinde sürekli mesajlaşanlar için hazırlanmış anonim sohbet uygulaması. Diğer sohbet uygulamalarından farklı olarak sadece Android telefonunuzun pil seviyesi %5’in altına düştüğünde kullanabiliyorsunuz. Eşi benzerine rastlamadığımız uygulamanın ücretli olması da bir hayli  ilginç.

David Surprenant tarafından geliştirilen anonim mesajlaşma uygulaması Die With Me, gün içinde telefondan başını kaldırmayan, offline olmaktan korkan kişilere özel geliştirilmiş. Uygulamayı açtığınızda telefonunuzun pil seviyesini gösteren simsiyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Telefonunuzun bataryası bitmeyene yakın; pil seviyesi %5’e ulaştığında mesajlaşma ekranı açılıyor ve telefon bağımlılarıyla mesajlaşmaya başlıyorsunuz. Mesajlaşırken diğer kullanıcıların telefonlarının pil seviyelerini de görebiliyorsunuz. “Telefonumun şarjı bitiyor stres içindeyim”, “Şarj aletine ihtiyacım var” gibi kısa öz stres artıran mesajlar akıyor.

Erkan Calp

Die With Me

x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
18.4 MB DOSYA BOYUTU

Farklı bir anonim sohbet uygulaması

Die With Me, yurt dışında oldukça tutulan anonim mesajlaşma, sohbet uygulaması. Telefonun pil seviyesi %5’in altına düştüğünde kullanıma açılmasıyla diğer anlık mesajlaşma uygulamalarından ayrılıyor. iPhone ve iPad’de kullanılabilen uygulama ücretli olmasıyla da dikkat çekiyor.

David Surprenant’ın geliştirdiği anonim sohbet uygulaması Die With Me, ilginç bir kullanıma sahip. Uygulamayı açtığınızda iOS cihazınızın pil yüzdesini gösteren siyah fonlu bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Telefonunuzun/tabletinizin pil yüzdesi %5’in üstündeyse mesajlaşmaya geçemiyorsunuz. Evet, diğer sohbet uygulamalarının aksine sürekli değil, telefonunuzun bataryası bitmeyene yakın kullanabiliyorsunuz.

Gün içinde sürekli mesajlaşan, offline kalmayı düşünemeyenler için tasarlanan bu ilginç mesajlaşma uygulamasında sadece telefonu kapanacağından strese giren kullanıcılar sizi karşılıyor. Uygulama, sadece pil seviyesi düşük olduğunda çalıştığından arayüz de ona göre tasarlanmış. Farklı bir fikir ancak ücretli olması saçma.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo Together

    Grup sohbet edin, organize olun.
  • Yahoo Squirrel

    Yahoo Squirrel: Grup sohbet uygulaması
  • Chia Chat with AI Friends APK

    Chai Chat with AI APK, farklı yapay zekalar ile sohbet etmenize olanak tanıyan bir sohbet uygulamasıdır.
  • Who -- Call&Chat

    Scorp geliştiricilerinden anonim sesli ve görüntülü sohbet uygulaması
  • Connected2.me

    Connected2.me, Türkiye’de özellikle genç kesim tarafından kullanılan popüler bir anonim sohbet uygulamasıdır.
  • imo - Görüntülü Görüşme

    Farklı bir sohbet uygulaması arayanlar için imo - Görüntülü Görüşme sohbet uygulaması, yüksek kalitede görüşmeler sunuyor. 
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Discord APK

    Discord APK, topluluk oluşturma ve oyun içi sohbet için kullanabileceğiniz popüler mobil uygulama.