Digimon Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Digimon Heroes, kart oyunları severler için çıkarılan eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android kart oyunu.

Digimon Heroes, 1000'den fazla Digimon'u kart olarak toplayarak destenizi kurup savaşacağınız ücretsiz ve heyecanlı bir Android kart oyunu. Macera oyunu gibi ilerleyen oyunda amacınız sürekli yeni kartlar keşfederek destenize eklemek ve rakiplerinizi yenmek.

Eğer Digimon'u seviyorsanız bu oyuna da bayılacağınızı tahmin ediyorum. Oyundaki tüm kartlar Digimon karakterlerinden oluşuyor. Oyunu oynaması kolay olmasına rağmen kendinizi geliştirip bir usta olmak biraz zor. Bu nedenle başlangıçta sorun yaşamayacaksınız fakat ilerleyen seviyelerde gelişmeniz gerekecek.

Özel etkinlikler düzenlenen oyunda bu etkinliklere katılarak sürpriz hediyeler de kazanabiliyorsunuz. Kart oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Digimon Heroes'u Android mobil cihazlarınıza mutlaka indirmenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Digimon Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Digimon Heroes, oynamak için hiçbir ücret ödemenize gerek olmayan eğlenceli ve macera dolu bir iOS kart oyunu.

Digimon Heroes, Digimon severlerin bir araya gelmesini sağlayan hem ücretsiz hem de en eğlenceli kart oyunlarından bir tanesi. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz oyun içerisinde 1000'den fazla Digimon kartı bulunuyor ve oynadıkça sürekli yeni kartlar açarak toplayabiliyorsunuz.

Digi dünyasındaki maceranızda yapacağınız savaşları sahip olduğunuz Digimon kartların gücü belirleyecek. Kendi içlerinde belirli özellikler ile ayrılan bu kartlardan kaliteli olanlarına sahip olmanız yapacağınız savaşlarda avantajlı olmanızı sağlıyor.

Kendinize kuracağınız digimon takımı yani kart destesi ile tüm savaşları kazanmak için mücadele edip günden güne daha da gelişeceksiniz. Ücretsiz olarak sunulan oyunu iOS dışında Android mobil cihazlar üzerinde de oynayabilmeniz mümkün.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plants vs. Zombies Heroes

    Plants vs. Zombies Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online kart oyunudur
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Deck Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • We Heroes

    We Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart savaşı oyunudur
  • MARVEL War of Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman kart oyunudur.
  • Heroes of Camelot

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu epik kart oyununda Camelot'u düşmandan korumaya çalışıyorsunuz.
  • Anvil: War of Heroes

    Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.
  • Mighty Heroes

    Etkileyici tasarımlara ve eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçı kartı ile nefes kesen savaşlara katılacağınız kaliteli bir oyundur.