DigiSecret Pro 2.1

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,391 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

En önemli bilgilerinizi paylaşmadan önce şifrelemek ve korumak istiyorsanız, arşivlerinizi oluştururken bu yazılımı kullanabilirsiniz.

DigiSecret kolay kullanımlı, güvenli ve güçlü bir dosya paylaşım ve şifreleme aracı. Güçlü ve kendini ispatlamış şifreleme algoritmaları ile şifrelenmiş arşivler ve self-extracting EXE dosyaları hazırlamanıza yardımcı oluyor. Bu hazırladığınız arşivleri şifreli ve güvenli bir şekilde arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. DigiSecret aynı zamanda güçlü ve akıllı bir dosya sıkıştırma özelliği içeriyor.

Artık şifrelediğiniz dosyaları ayrı bir şekilde sıkıştırmanıza gerek kalmayacak. Windows shell ile ile entegrasyon özelliği de taşıyon bu yazılım dosyalara sağ tıklayarak hemen şifreleme ve sıkıştırma işlemlerini yapmanıza olanak tanıyor. Program aynı zamanda tam anlamıyla sürükle bırak özelliğinide destekliyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neswolf Folder Blocker Pro

    Neswolf Folder Blocker Pro ile klasörlerinize erişimi denetleyebilirsiniz
  • Smart PC Locker Pro

    Smart PC Locker Pro ile bilgisayarınızı istediğiniz zaman güvenli bir şekilde kilitleyerek başından ayrılabilirsiniz.
  • Advanced File Encryption Pro

    Advanced File Encryption Pro sayesinde bilgisayarınızdaki dosyaları şifreleyebilir ya da tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
  • WinGuard Pro

    Başkaları tarafından görülmesini ve ulaşılmasını istemediğiniz dosyalarınızı, klasörlerinizi, uygulamalarınızı, internet sayfalarınızı şifreleyerek koruyabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olan WinGuard Pro sayesinde kişisel bilgile
  • File Lock PRO

    File Lock PRO, sabit diskiniz veya USB bellekler üzerinde yer alan dosyaları kilitleyebileceğiniz, gizleyebileceğiniz ve şifreleyebileceğiniz bir güvenlik programıdır.
  • Ashampoo ZIP Pro

    Ashampoo ZIP Pro programı sayesinde dosya sıkıştırma, arşivleme ve şifreleme işlemlerinizi en hızlı yoldan gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Random Password Generator-PRO 10.3

    Random Password Generator-PRO 10.3
  • RedHand Pro 8

    RedHand Pro 8