Dijital Safahat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Mehmet Akif Ersoy'un 7 şiir kitabındaki şiirleri bir araya getiren Safahat eserini, Dijital Safahat uygulaması üzerinden okuyabilirsiniz.

Dijital Safahat uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini okuyabilirsiniz.

Mehmet Akif Ersoy’un 1911-1933 yılları arasında yayımladığı Safahat, Süleymaniye Kürsüsünde, Hakkın Sesleri, Fatih Kürsüsünde, Hatıralar, Asım ve Gölgeler isimli 7 şiir kitabını bir araya getiren Safahat kitabını mobil cihazlarınızdan okumak istiyorsanız, Dijital Safahat uygulamasını indirebilirsiniz.

Her şiir kitabını ayrı ayrı inceleyebileceğiniz ve şiirleri okuyabileceğiniz Dijital Safahat uygulamasında, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan belgeseli de seyredebilirsiniz. Şiirleri yazılı olarak okuyabilmenin yanında, seslendirme özelliği de sunan Dijital Safahat uygulamasında beğendiğiniz şiirleri sosyal medyada veya anlık mesajlaşma uygulamalarında sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Tüm eserlerde kelime araması da yapabileceğiniz Dijital Safahat uygulamasında, Mehmet Akif Ersoy’un fotoğraflarını da inceleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Dijital Safahat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
21.9 MB DOSYA BOYUTU

Dijital Safahat uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan Mehmet Akif Ersoy'un tüm şiirlerini bir araya getiren Safahat'ı okuyabilirsiniz.

Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini seviyorsanız, Dijital Safahat uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızdan Safahat eserini okuyabilirsiniz.

Mehmet Akif Ersoy’un 1911-1933 yılları arasında yayımlamış olduğu 7 şiir kitabını bir araya getiren Safahat kitabında Safahat, Süleymaniye Kürsüsünde, Hakkın Sesleri, Fatih Kürsüsünde, Hatıralar, Asım ve Gölgeler isimli kitaplarda bulunan şiirler yer alıyor. Mehmet Akif Ersoy’un tüm şiirlerine tek bir platformdan ulaşma imkanı sunan Dijital Safahat uygulaması ile ilgili kitaba tıklayarak dilediğiniz şiiri okumaya başlayabiliyorsunuz.

Şiirleri sesli olarak da dinleyebileceğiniz Dijital Safahat uygulamasında, Mehmet Akif Ersoy belgeseline erişebileceğiniz bir buton da yer alıyor. Eserler arasında arama yapma, Mehmet Akif Ersoy fotoğrafları ve Safahat kitabında yer almayan diğer şiirleri de sizlere sunan Dijital Safahat uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bookself

    Bookself (Android İndir): Ücretsiz e-kitap ve sesli kitap uygulaması
  • Everand APK

    Dijital kitaplık görevi gören Everand APK, kullanıcılara e-kitaplar, podcast'ler ve erişebileceği birçok içerik sunuyor.
  • HapKitap

    HapKitap uygulamasında yüzlerce kitabın özetini okuyabilirsiniz.
  • D&R E-Kitap

    D&R E-Kitap uygulaması ile kitaplarınızı tabletinizde taşıyın.
  • seskit

    seskit uygulaması ile Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları e-kitaplara erişebilirler.
  • Audioteka

    Android için ücretsiz olarak yayınlanan Audioteka ile sesli e kitaplara ulaşabilirsiniz.
  • Wattpad APK

    Kitap okuma ve yazma uygulaması olarak karşımıza çıkan Wattpad APK'da, klasik eserlerden kullanıcıların yazdığı hikayelere kadar her türlü içeriği okuyabilirsiniz.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.