Diksiyon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME

Diksiyon uygulamasıyla ses, nefes, çene, ağız ve dudak egzersizleri yaparak diksiyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Diksiyon uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan yapacağınız egzersizler sayesinde etkili bir konuşma becerisine sahip olabilirsiniz.

Diksiyon egzersizlerinin amacı; akıcı ve anlaşılır bir konuşma becerisine sahip olmak, kendimizi etkili bir şekilde ifade edebilmek, topluluk önünde heyecanı dizginlemek, tüm sesleri doğru telaffuz edebilmek, sesi ve beden dilini etkili bir biçimde kullanabilmek için büyük önem taşıyor. Konuştuğumuz dili, sesbilim açısından doğru ve güzel konuşabilmek ve iletişim kurarken daha etkili bir rol oynamak için diksiyonun iyi olması büyük önem taşıyor. Diksiyon uygulaması da bu amaçlara yönelik hazırlanan egzersizler sayesinde, bulunduğunuz her yerden diksiyon alıştırmaları yapabilmenizde kolaylık sağlıyor.

Tekerleme, nefes, ses, dil, dudak, çene ve yanak egzersizlerini ayrı kategorilerde sunan uygulamada kendinizi sınayabilmeniz de mümkün. Çalışma Grafiği bölümü sunan Diksiyon uygulaması, biraz önce bahsettiğimiz kategorilerde dakika cinsinden ne kadar süre çalıştığınızı grafik bazında sizlere sunuyor. Eğer, bu konuya önem veriyorsanız ve çalışmalarınızı aksatmak istemiyorsanız belirlediğiniz gün ve saatlerde size bildirim gönderilmesini de ayarlayabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diksiyon Çalışmaları

    Diksiyon Çalışmaları, iyi bir diksiyona sahip olmak için gereken çalışmaların yer aldığı bir Android uygulamasıdır.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Kunduz

    Kunduz uygulamasında öğrencilerin zorlandıkları soruları çözerek gelir elde edebiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.