Dino Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Dino Tower, gökyüzünden gelen blokları üst üste dizip birleştirerek kendi dinozorunuzu oluşturacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.

Dino Tower, bina inşa etme oyunları ile aynı oyun yapısına sahip olan fakat bir dinozor oluşturacağınız son derece keyifli ve ücretsiz bir Android beceri oyunudur. Oyundaki amacınız olabildiğince yüksek dinozorlar meydana getirmek.

Yüksek boylu dinozorlar oluşturarak kendi rekorlarınızı kırmak için tek yapmnız gereken gökyüzünden gelen blokları doğru zamanda ekrana dokunarak alttaki bütün parçaya eklemek. Söylemesi kolay olabilir ama blokları doğru şekilde ve dengeli bir biçimde oturtamazsınız oyun sona erer ve eklediğiniz blok sayısına göre dinozorunuz oluşur. Amacınız her daim en yüksek oluşturduğunuz dinozordan daha uzun bir dinozor oluşturmak.

Hataya yer olmayan Dinow Tower oyunu benzer oyun yapısına rağmen farklı teması ile oldukça eğplenceli olmuş. Ben oynarken oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim. Tabi birde bu tür oyunlardan vazgeçememe alışkanlığı oluşuyor çünkü her zaman kırabileceğiniz bir rekor mevcut. Özellikle bir kaç arkadaşınız da size bu oyunda katılırsa birbirinizin kırdığı rekorları geçmeye çalışmak çok daha eğlenceli olabiliyor.

Blokları yerleştirmek için ekrana bir kere dokunmanız yeterlidir. Bu nedenle oyunun kontrol mekanizması oldukça basit. Oynarken herhangi bir kontrol sıkıntısı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Kendi uzun boylu dinozorlarınızı oluşturmak için Dino Tower oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Dino Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Dino Tower, birer birer gelen parçaları düzgün ve dengeli bir şekilde yerleştirerek kendi dinozorunuzu oluşturacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Dino Tower, gökyüzü kadar yüksek dinozorlar yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir iPhone ve iPad oyunudur. Özellikle çocukların oynarken daha çok eğlenebileceği oyunu her yaştan kullanıcı rahatlıkla oynayabilir.

Oyundaki amacınız gökyüzünden gelen blok halindeki parçaları alttaki parçaya düzgün ve dengeli olarak yerleştirmek. Bunun için el beceriniz oldukça önemli. Çünkü parçaları tam olarak doğru şekilde yerleştiremezseniz dinozor tamamlanır ve koyduğunuz parça sayısına göre dinozorunuz oluşur. Esas amacınız ise en yüksek dinozoru yapabilmek. Oynadıkça bağımlısı olacağınız ve sürekli kendi rekorunuzu kırmaya çalışacağınız oyunu kalabalık arkadaş grupları ile oynayarak çok daha fazla eğlenebilirsiniz.

Oyunun grafikleri oldukça renkli ve güzel. Oynarken sıkılacağınızı düşünmüyorum. Oyunun kontrolleri ise sadece dokunuştan ibaret. Parçaları doğru zamanda doğru yere yerleştirmek için tek yapmanız gereken ekrana dokunmak.

Kendi dinozorlarınızı yapacağınız Dino Tower oyununu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Özellikle küçük yaştaki çocuklarınız ile birlikte oynamak için en ideal oyunlardan bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Spiral Tower

    Spiral Tower, size verilen nesneyi düşürmeden en üst noktaya ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Color Tower

    Color Tower, renkli kutuları düşürerek kule yapmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Tasty Tower

    Tasty Tower ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir kule tırmanma oyunudur.
  • Tower With Friends

    Tower With Friends basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir kule inşa etme oyunudur
  • Icy Tower Retro

    Icy Tower Retro, herkesin büyük keyifle oynayabileceği bir kule tırmanma oyunu.
  • Ball Tower

    Ball Tower, yuvarlanarak ilerleyen topu platformda tutmaya çalıştığınız zorlu bir mobil oyun.