Directory Compare

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
3.99 MB DOSYA BOYUTU

Dosya ve klasörlerinizi yedeklemek, senkronize şekilde tutmak için ücretsiz olan bu programı indirebilirsiniz.

Directory Compare programı bilgisayarınızda bulunan iki klasörün birbirine senkronize olması için kullanabileceğiniz yedekleme uygulamalarından bir tanesi ve iki klasör arasında herhangi bir fark olduğunda klasörleri eşitlemek için gereken işlemleri kolayca tamamlıyor.

Ücretsiz olarak sunulan programın arayüzü çok kolay bir kullanıma sahip ve bu nedenle bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Aynı anda birden fazla klasörü senkronize halde tutabilen program böylece tek tek eşitleme ile uğraşmamanızı sağlıyor. Tek yapmanız gereken kaynak ve hedef klasörleri seçerek yedekleme işleminin otomatik yapılmasını beklemek.

Dosya yedeklemede dosya tipine göre filtreleme de yapabiliyor ve böylece istenmeyen dosyaların yedeklenmemesi sağlanabiliyor. Daha detaylı ayarlamalar ve gelişmiş filtreler de yine programın arayüzünden erişilebilir durumda. Özellikle zaman damgaları aynı olması istenen dosyalar için hazırlanmış olan ayarlar sayesinde dosyalarınız tam olarak birbirinin aynısı oluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beyond Compare

    Bilgisayarınızdaki klasör, metin, resim verilerini karşılaştırarak dilerseniz farklılıkları senkronize etmenizi sağlayan Beyond Compare, ayarlanabilir özellikleri sayesinde size zaman kazandıracak kullanışlı bir araç.
  • Hash Compare

    Hash Compare programı, MD5, SHA1 ve SHA256 checksum hesaplamalarında ve karşılaştırmalarında kullanılabiliyor.
  • Quick Compare

    Quick Compare sayesinde SQL veritabanı scriptlerinizi kolayca birbirleri ile karşılaştırabilirsiniz.
  • Directory Lister

    Directory Lister, seçtiğiniz bir klasörün tüm içeriğini listelemenize imkan tanıyan kullanışlı bir program.
  • Directory Monitor

    Directory Monitor ile kendi belirleyeceğiniz klasörlerin içerisindeki dosyalarda yapılan değişiklik ve oynamaları kolayca takip edebileceksiniz.
  • Directory Snoop

    Directory Snoop, bilgisayar sistemlerinde en çok kullanılan dosyalama türleri olan NTFS ve FAT olarak silinmiş verileri kurtarma programıdır.
  • Compare Advance

    İstediğiniz dosyalarınızı yedekleyebilir, karşılaştırabilir ve senkronize ederek birçok dosya işlemlerinizi düzenleyebilirsiniz.
  • Text File Compare Utility

    Yazı, HTML ve CSV dosyalarınızın içerikleri arasındaki farkları görmek için bu ufak programı deneyebilirsiniz.