Disco Dave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Disco Dave mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dans oyunudur

Disco Dave reflekslerinizi test eden eğlenceli bir oyun tecrübesi sunan bir mobil dans oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Disco Dave'de bizi Nuri Alço ilmlerini aratmayan bir ortam bekliyor. 70'li yıllardaki diko atmosferini canlandıran oyunda şekilli dans hareketlerimizle kalablığı coşturmaya çalışıyoruz. Bu iş için de DJ'in verdiği ritmi takip etmemiz gerekiyor.

Disco Dave'de dans ederek çılgın kalabalığı coşturabilmek için DJ'in verdiği renklere uygun bir şekilde dans pistinde hareket etmemiz gerekiyor. Oyunda DJ belli bir rengi yaktığında o renkle aynı renge sahip karenin üzerine zıplamamız gerkeiyor. Kahramanımızın kare değiştirebilmesi için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Kimi karelerde hiçbir ışık yanmıyor ve bu ışıksız karelere basmamamız gerekiyor.

Disco Dave'de doğru renkteki karelere arka arkaya bastıkça kombo yapıyoruz ve müziğin devam etmesini sağlıyoruz. Oyunda altın kazandıkça yeni ve ilginç kahramanların kilidini açabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Disco Dave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
82.6 MB DOSYA BOYUTU

Disco Dave mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Disco Dave eğer zor olan oyunlarda yüksek puan yakalamak hoşunuza gidiyorsa beklentilerinizi karşılayacak bir mobil dans oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilceğiniz bir beceri oyunu olan Disco Dave'de temel amacımız DJ'in verdiği ritme uygun bir şekilde dans etmek ve kalabalığın coşmasını, partiden keyif alarak çıldırmasını sağlamak. Bu iş için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

Disco Dave'de DJ masasının önünde yanan renkleri takip etmemiz gerekiyor. Bu renkler yandıkça dans pistinin üzerindeki karelerde aynı renge sahip karelere zıplamamız gerekli. Kareler arasında geçiş yapmak için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Bazı karelerde hiç ışık yanmıyor ve bu karelere basarsak oyun sonlanıyor. Bu nedenle dikkatli bir şekilde yönümüzü belirliyoruz.

Disco Dave'de yüksek puan yakaladıkça altın kazanabilmekteyiz. Bu altını farklı ve ilginç kahramanların kilidini açmak için kullanabilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disco Pet Revolution

    Ev hayvanlarınızı istediğiniz gibi giydirerek disco müzikleriyle dans pistinde yarıştığınız ücretsiz bir mobil oyun.
  • Disco Ant

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Disco Bees

    Disco Bees eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken bir yapım.
  • Disco Ducks

    Disco Ducks, eşleştirme oyunlarından hoşlananların ücretsiz olarak sahip olabilecekleri bir oyun.
  • Jetpack Disco Mouse

    Jetpack Disco Mouse, Android cihazlar için geliştirilmiş bir arcade oyunudur.
  • Disco Zoo

    Vahşi doğadan bulmaca oyunu eşliğinde yakaladığınız sevimli hayvanları hayvanat bahçesine dahil ederken disko müziğini açıp ziyaretçilerden iki misli para kazanın.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!