Disco Ducks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Disco Ducks, eşleştirme oyunlarından hoşlananların ücretsiz olarak sahip olabilecekleri bir oyun.

Disco Ducks, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, keyifli ve uzun soluklu bir eşleştirme oyunu. Her ne kadar marketlerde bu türün temsilcilerine bolca rastlamak mümkün olsa da Disco Ducks'ın çizgi film ve müzik ağırlıklı teması onu rakiplerinden kolayca ayrıştırıyor.

Oyundaki temel amacımız her zaman olduğu gibi üç tane aynı objeyi yan yana getirip onları platform üzerinden silmek. Elbette daha fazlasını bir araya getirebilirsek puanımız da aynı ölçüde artıyor. Zorlu kısımlarda oyunda sunulan bonus ve güçlendirici seçeneklerini kullanarak alacağımız puanı hatırı sayılır ölçüde artırabiliyoruz. Oyunda yüzü aşkın bölüm bulunuyor ve her biri farklı tasarıma sahip.

Disco Ducks'ın benzersiz yönleri arasında 70'lerin disko müzikleriyle zenginleştirilen bir atmosfere sahip olması. Oyunu oynarken çalan müzikler keyifli dakikalar geçirmemizi sağlıyor. Açıkçası oyun tasarımcılarının örneğine bolca rastladığımız bu oyun kategorisinde dahi fark yaratmayı başarabilmiş olmaları takdiri hak ediyor.

Eşleştirme oyunlarına ilginiz varsa ve farklı bir seçenek denemek istiyorsanız Disco Ducks'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Disco Ducks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
82.6 MB DOSYA BOYUTU

Disco Ducks, eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan ücretsiz bir seçenek.

Disco Ducks, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve orijinal bir eşleştirme oyunu arayan oyunseverlerin gözden kaçırmaması gereken yapımlardan bir tanesi.

Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız, diğer eşleştirme oyunlarında olduğu gibi benzer objeleri yan yana getirip en yüksek skora ulaşmak.

Disco Ducks'ı rakiplerinden ayıran en önemli unsurlardan birisi de 70'lerin disko müzikleriyle zenginleştirilmiş olması. Bir yandan eşleştirme görevlerini yapmaya çalışırken bir yandan da ritmik disko müzikleriyle eğlenceli dakikalar yaşıyoruz. Karakterlerin tasarımları ve özellikle afro saçları görmeye değer!

Oyunda yüzü aşkın bölüm bulunuyor ve bu bölümler giderek artan bir zorluk seviyesinde sunuluyorlar. İlk birkaç bölümde kontrollere ve diğer bileşenlere alışıp daha sonra yeteneğinizi ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Zorlandığınız durumlarda ise bonusları ve güçlendiricileri kullanarak daha yüksek puanlar getiren hamleler yapabilirsiniz.

Keyifli ve uzun süreler boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu arıyorsanız Disco Ducks'a göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disco Bees

    Disco Bees eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken bir yapım.
  • Disco Zoo

    Vahşi doğadan bulmaca oyunu eşliğinde yakaladığınız sevimli hayvanları hayvanat bahçesine dahil ederken disko müziğini açıp ziyaretçilerden iki misli para kazanın.
  • Disco Dave

    Disco Dave mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dans oyunudur
  • Jetpack Disco Mouse

    Jetpack Disco Mouse, Android cihazlar için geliştirilmiş bir arcade oyunudur.
  • Disco Pet Revolution

    Ev hayvanlarınızı istediğiniz gibi giydirerek disco müzikleriyle dans pistinde yarıştığınız ücretsiz bir mobil oyun.
  • Disco Ant

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.