Disney Bola Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,993 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Disney Bola Soccer Windows 8.1 için geliştirilmiş bir futbol oyunudur

Disney Bola Soccer eğer Windows 8.1 işletim sistemine sahip bir bilgisayara veya tablete sahipseniz ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.

Disney tarafından geliştirilen Disney Bola Soccer'da kendi rüya takımınızla yola çıkarak turnuvalara katılıyorsunuz ve en iyi futbol takımı olduğunuzu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Oyunda maçları kazandıkça takımınızın oyuncularının yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz. Disney Bola Soccer oyunculara takımlarındaki futbolcuların defans, atak, hız, taktik, zeka gibi özelliklerini ayrı ayrı geliştirebilme imkanı vermekte.

Disney Bola Soccer'ı dilerseniz tek başınıza yapay zekaya karşı oynayabilir, dilerseniz internet üzerinden çoklu oyuncu modunda diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Disney Bola Soccer'ın çoklu oyuncu modu sürekli kendinizi geliştirebileceğiniz bir mod. Bu modda maçlara çıktıkça tecrübe puanı kazanmaktasınız ve puan listelerine kendi adınızı yazdırabilmektesiniz. 

Disney Bola Soccer eğer futbol oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek ücretsiz bir seçenektir.

Can Erdil Şentürk

Disney Bola Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,357 TOPLAM İNDİRME

Disney Bola Soccer ücretsiz olarak sunulmasına rağmen kaliteli grafikleri ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir futbol oyunudur.

Son zamanların adından en sık söz ettiren futbol oyunlarından olan Disney Bola Soccer'ı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sona yaklaşmış olsa da Dünya Kupası heyecanı hala sürüyor ve futbolseverler de heyecanlarını katlamak için futbol oyunlarına büyük ilgi gösteriyor. Bunu fırsat bilen Disney ortaya son derece heyecanlı, akıcı ve görsel olarak tatmin edici bir futbol oyunu çıkarmış.

Disney Bola Soccer grafiklerde gerçekçilikten ziyade mizahi yöne ağırlık vermiş. Diğer Disney karakterlerinden alışageldiğimiz bir modelleme sistemi kullanan Disney Bola Soccer'da ister arkadaşlarınıza karşı mücadele edebilir, ister tekli oyuncu modunda yeteneklerinizi test edebilirsiniz. Elbette turnuvalarda da mücadele edebilme şansına sahipsiniz. Bunun için biraz mali destek almanız şart. Bu sebeple sponsorluklar bulmanız gerekiyor.

Oyunda yer alan kontroller dokunmatik ekranın adeta tüm nimetlerinden faydalanıyor. Koşmak ve şut çekmek için dijital butonlar yerine sürükleme hareketleri tercih edilmiş. Bu da oyunu daha interaktif bir hale getiriyor. Açıkçası bu kontrol mekanizması bu oyuna çok yakışmış.

Eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir futbol oyunu arıyorsanız Disney Bola Soccer beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Disney Bola Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Disney Bola Football tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı özellikleriyle dikkat çeken bir futbol oyunudur.

Disney Bola Football ücretsiz olarak sunulan bir futbol oyunudur. Disney tarafından tasarlanan ve piyasaya sürülen bu oyunda kazanmak ve kaybetmek arasındaki ince çizginin üzerinde dolanıyoruz. Disney Bola Football'da ister arkadaşlarınıza karşı mücadele edebilir ister tekli oyuncu modunda yeteneklerinizi sınayabilirsiniz.

Temel özellikler;

  • Hızlı oyun modları hem amatör hem de profesyonel oyunculara hitap ediyor
  • Tekli oyuncu modu için oynanabilecek turnuva modları
  • Çoklu oyuncu modunda dünyanın her yerinden rakiplere karşı mücadele edebilme
  • İçgüdüsel kontroller ve gelişmiş geribildirim mekanizması
  • Git gide zorlaşan turnuvalar

Oyunun en dikkat çeken yanlarından birisi de oyuncularınızın performansını ilerledikçe geliştirebiliyor oluşumuz. Bu sayede en başta görece olarak güçsüz oyuncu seçsek bile zaman içinde hem fiziksek hem de teknik olarak oyuncularımızı geliştirebiliyoruz.

Futbol meraklılarına tavsiye ettiğim Disney Bola Football hem eğlenceli hem de yepyeni bir deneyim sunmakta. Devrimsel nitelikler sunmasa da futbolseverler için ideal bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

Disney Bola Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Disney Bola Soccer, Disney'in ücretsiz oynanabilen yepyeni futbol oyunudur.

Disney Bola Soccer, Windows Phone akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur. Favori takımınızı seçip ister arkadaşlarınıza karşı, isterseniz de tek başınıza mücadele verebilirsiniz. Hedefiniz şampiyonluk!

Disney’in mobil ve masaüstünde oynanabilen yepyeni futbol oyunu Bola Soccer, tek başınıza turnuvalara katılacağınız veya arkadaşlarınızla kapışabileceğiniz , FIFA kadar başarılı olmasa da eğlendirecek düzeyde bir oyun. Komik animasyonlarıyla dikkat çeken oyunda amatör bir futbol kulübünün başına geçiyor ve maçları bir bir kazanarak takımınızı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırıyorsunuz. Profesyonel kulüplerle karşılaşmak için maç kaybetme lüksünüz yok. Tüm maçları kazanmalı, oyuncularınızı geliştirmelisiniz.

Grafikleri ve oynanışı ile sizi geçmişe götürecek oyunda kazandığınız her maç sonrası altın kazanıyorsunuz. Bu altınları sponsorluk sözleşmesi imzalamak ve oyuncularınızın performanslarını geliştirmek için kullanabiliyorsunuz.

Oyunun oynanışı ise oldukça basit. Kaydırma hareketiyle koşuyor, dokunarak pas veriyor, basılı tutarak ta şut çekiyorsunuz. Topu rakip oyuncunun ayağından almak içinse rakibin üzerine dokunmanız yeterli oluyor. Zaten oynanış resimli ve yazılı olarak oyunun başlangıcında gösteriliyor.

EA Sports’un tüm platformlarda başarı sağlayan futbol oyunu FIFA dururken Disney’in futbol oyununu oynar mısınız bilmiyorum ama atari zamanlarınıza geri dönmek istiyorsanız bu tadı Bola Soccer ile yakalayacağınızdan eminim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sociable Soccer

    Sensible Soccer'ın geliştiricisinin elinden çıkan Sociable Soccer hızlı ve keyifli bir futbol tecrübesi yaşatıyor
  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • World of Soccer Online

    World of Soccer Online oldukça keyifli bir online futbol oyunudur
  • Robot Soccer Challenge

    Robot Soccer Challenge bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager

    Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu