Disney Crossy Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Disney Crossy Road, milyonlarca indirmeye ulaşan Crossy Road'un yeni sürümü.

Disney Crossy Road, 8-bit pixel görselleriyle etkileyen beceri oyunu Crossy Road’un yeni sürümü. Windows platformunda evrensel oyun olarak karşımıza çıkan yapımda aralarında Mickey, Donald, Rapunzel, Oyunbozan, Ralph, Madam Leota’nın da bulunduğu sevilen Disney karakterleriyle kalabalık şehirşerde karşıdan karşıya geçme mücadelesi veriyoruz.

Disney çizgi filmlerinden, filmlerinden tanıdığımız karakter, mekan ve müziklerin dahil edildiği karşıdan karşıya geçme oyununda oynadıkça kilidini açabildiğimiz 100’den fazla Disney ve Pixar figürü bulunuyor. Bunları toplamak tehlikelerle dolu dünyada elbette kolay olmuyor. Yıkıcı tipiler, vahşi yaratıklar, variller gibi çok sayıda aşmamız gereken engel bulunmakta.

Milyonlarca indirmeye ulaşmış Crossy Road’un yapımcının Disney ile ortak çalışması sonucu çıkan Disney Crossy Road ücretsiz ancak kısa yoldan figürleri görmek isterseniz satın alım yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Disney Crossy Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Disney Crossy Road mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunud

Disney Crossy Road eğer boş vakit öldürmek isterseniz sizin için eğlenceli bir seçenek olabilecek bir mobil karşıdan karşıya geçme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Disney Crossy Road, bir süre önce mobil cihazlar için çıkış yapan ve büyük beğeni kazanan Crossy Road adlı oyundaki formülü Disney dünyası ile birleştiriyor. Yani oyunda Disney kahramanlarını seçerek onları karşıdan karşıya geçirmeye çalışabiliyoruz.

Disney Crossy Road içerisinde Mickey gibi klasik Disney kahramanlarının yanısıra Pixar animasyonlarından tanıdığımız kahramanlar da yer alıyor. Oyunda altın topladıkça bu kahramanların kilidini açabiliyoruz. Disney Crossy Road'da temel olarak yapmamız gereken şey yoğun trafiğe sahip olan yollardan kahramanımızla geçmek. Bu işi yaparken olduğumuz yerde çok beklersek ya da araçlar bize çarparsa oyun sonlanıyor. Bu nedenle hem yoldaki araçlara dikkat etmemiz hem de sürekli ilerlememiz gerekiyor.

Disney Crossy Road'da kahramanımızı sağa sola yönlendirip sonrasında ilerletiyoruz. Bu işleri yapmak için de ekrana dokunmamız yeterli. Renkli 8 bit grafiklerle donatılmış oyun her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

Disney Crossy Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Disney Crossy Road monil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Disney Crossy Road sevilen Disney kahramanlarını mobil cihazlarınıza konuk eden ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir karşıdan karşıya geçme oyunu olan Disney Crossy Road, geçtiğimiz dönemde çıkış yapan ve büyük başarı yakalayan mobil oyun Crossy Road'daki formülü Disney ve Pixar dünyalarıyla birleştiriyor. Disney Crossy Road'da temel olarak Disney kahramanlarını seçerek yoğun trafiğe sahip olan yollarda karşıdan karşıya geçmeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken de beklememiz ve sürekli ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor.

Disney Crossy Road'da yolumuzun üzerindeki altınları toplayarak ve hediye paketlerini açarak para kazanabiliyoruz. Bu parayı da yeni kahramanların kilidini açmak için kullanabilmekteyiz. Oyunun renkli 8 bit grafikleri basit kontrollerle birleşiyor.

Can Erdil Şentürk

Disney Crossy Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Disney Crossy Road, 8-bit görsellere sahip popüler beceri oyunu Crossy Road'un yeni sürümü.

Disney Crossy Road, milyonlarca indirmeye ulaşan 8-bit görsellere sahip karşıdan karşıya geçme oyunu Crossy Road’un Disney karakterlerini içeren özel sürümü olarak Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor.

Tavuk ve nice hayvanla trafiğin vızır vızır işlediği sokaklarda adım adım karşıdan karşıya geçme mücadelesi verdiğimiz Crossy Road ile aynı oynanışa sahip. Farklı olarak aralarında Mickey, Donald, Rapunzel, Mufasa, Ralph, Madam Leota’nın da bulunduğu sevilen Disney karakterleri eklenmiş. Karakterlerle birlikte tabii ki mekanlar da düzenlenmiş ve müziklerle de unutulmamış.

100’den fazla Disney ve Pixar karakterini bünyesinde barındıran oyun her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği, oynarken keyif alacağı bir yapım. Vaktin geçmek bilmediği durumlarda da hayat kurtarıcı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Danger Road

    Danger Road, popüler Crossy Road oyununu Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan ücretsiz tek yapım.
  • Cinderella Free Fall

    Cinderella Free Fall, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme türünde yepyeni Disney oyunu.
  • Where's My Water? 2

    Where's My Water? 2, Disney'in dünya genelinde başarı sağlamış fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Nemo's Reef

    Nemo's Reef, Disney'in meşhur animasyon filmi Kayıp Balık Nemo'nun sevilen karakterleri ile oynadığınız eğlenceli bir su altı macerası oyunu.
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.
  • Road 96

    Road 96 ile benzersiz bir maceraya atılın. Otostop çekin, yeni insanlar tanıyın ve bulunduğunuz ülkeden kaçmaya çalışın.