Disney Emoji Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Disney Emoji Blitz mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur

Disney Emoji Blitz eğer boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olan Disney Emoji Blitz'de bizi renkli bir dünya bekliyor. Disney ve Pixar kahramanlarından oluşan bu dünyada emojiler baş rolde. Oyunda temel olarak Disney ve Pixar kahramanlarını temsil eden emojileri kullanıyoruz ve 3 adet aynı emojiyi yan yana getirerek ekrandaki bütün emojileri yok etmeye çalışıyoruz. Candy Crush Saga benzeri oyunları hatırlatan Disney Emoji Blitz'de oyunu hızlandıran ve bize avantaj kazandıran çeşitli bonuslar ile heyecanlı anlar yaşayabiliyoruz.

Disney Emoji Blitz'de oyun boyunca bölümleri geçerek ve görevleri tamamlayarak özel ödüller kazanabiliyor, yeni emojilerin kilidini açabiliyoruz. Aslan Kral, Oyuncak Hikayesi, Alaaddin, Donald Duck gibi Disney eserlerindeki kahramanların yer aldığı Disney Emoji Blitz bize emojileri Android cihazımızdaki klavyemize ekleme ve yazışmalarımızda kullanma imkanı da veriyor.

Can Erdil Şentürk

Disney Emoji Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Disney Emoji Blitz mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur

Disney Emoji Blitz yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil eşleştirme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Disney Emoji Blitz, Candy Crush Saga gibi eşleştirme oyunlarına farklı bir yaklaşım getiriyor. Disney Emoji Blitz'de mücevherler yerine Disney kahramanlarını temsil eden emojilerle maceraya atılıyoruz. Oyun boyunca Aslan Kral, Oyuncak Hikayesi, Alaaddin gibi ünlü Disney ve Pixar animasyon ve çizgi filmlerinden kahramanları temsil eden emojileri toplayıp bulmacaları çözüyoruz.

İçerisinde yüzlerce bölümün yer aldığı Disney Emoji Blitz'de bölümleri geçebilmek için ekrandaki bütün emojileri temizlememiz gerekiyor. Bu emojileri temizleyebilmek için ise aynı türdeki 3 emojiyi yan yana getirmeliyiz. Ayrıca çeşitli bonuslarla oyun hızlandırılıyor ve işimiz kolaylaştırılıyor. Oyun içinde yer alan ve Disney ve Pixel kahramanlarını temsil eden emojileri bölümleri geçtikçe toplayabiliyorsunuz. Oyunun en güzel yönü ise topladığımız emojileri iOS cihazımızdaki yazışmalarımızda kullanabiliyor oluşumuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bejeweled Blitz

    Bejeweled Blitz, dünyanın en popüler bulmaca oyunlarından biri olan mücevher birleştirme oyununun mobil sürümü.
  • Montezuma Blitz

    Montezuma Blitz, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Neon Blitz

    Neon Blitz, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Pastry Pets Blitz

    Pastry Pets Blitz, Android telefon ve tablette oynanabilen hafıza oyunu.
  • Tetris Blitz

    Tetris Blitz, tetris oyununu Android cihazınızda oynamanıza izin veren bir Electronic Arts yapımı.
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Emoji Kitchen APK

    Emoji Kitchen APK'da, birçok emojiyi birleştirerek ortaya eşi benzeri olmayan emojiler çıkarın ve farklı mücadele modlarında zamana karşı yarışın.
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!