Disney Magical Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME

Disney Magical Dice, Disney'in Android cihazlarda oynanabilir ilk masa oyunu.

Disney Magical Dice (Disney Sihirli Dünya) Disney temalı masa oyunu olarak Android platformunda yerini almış ve çocuklardan çok yetişkinlerin oynayabileceği bir oyun konumunda. Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan oyunda Disney’in sihirli dünyasında yaşayan tüm karakterleri görüyor, onların yerini alabiliyoruz.

Disney’in ilk masa oyunu olan Disney Magical Dice’ı tek başınıza, Facebook arkadaşlarınızla veya Bluetooth üzerinden takım oluşturarak oynayabiliyorsunuz. Kartlar üzerinde ilerleyip çeşitli aksiyonları yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Oyunun başlangıcında nasıl ilerleyeceğiniz, kazandığınız altınlarla neler yapabileceğiniz, üzerinde durduğunuz kartların ne anlama geldiği animasyonlu olarak gösteriliyor. Türkçe dil desteği bulunduğundan oyunu anlama, ilerleme tarafında sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Mickey, Pamuk Prenses, Peter Pan, Malefiz, Woody, Aladdin ve daha nice Disney karakterini buluşturan yapımda zar atarak ilerliyorsunuz. Attığınız zara göre kartlar üzerinde ilerliyorsunuz. Bastığınız her kartın bir anlamı var. Bunlar daha önce de bahsettiğim gibi öğretici bölümünde anlatılıyor.

Erkan Calp

Disney Magical Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Disney Magical Dice, Disney temalı ilk masa oyunu olarak iOS platformunda öne çıkıyor.

Disney Magical Dice, Disney’in yetişkinlere yönelik hazırladığı masa oyunu. Disney Sihirli Dünyada geçen oyunda zarımızı atıyor ve Disney karakterlerinin yaşam alanını oluşturan binalar inşa ediyıruz.

iOS platformunda ücretsiz indirilmeye sunulan ve hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan yeni Disney oyununda aralarında Pamuk Prenses, Malefiz, Peter Pan, Rapunzel, Woody’nin de bulunduğu Disney çizgi film, animasyon filmlerinden tanıdığımız karakterlerin yerine geçiyoruz. Kartlar üzerinde ilerleyerek Disney yapılarını kurmaya çalışıyoruz. Ancak çok basit bir oyun değil. Her kartın gücü farklı ve her defasında farklı bir aksiyona giriyoruz.

Hoş bir animasyonla bizleri karşılayan oyunun başlangıcında klasik olarak ilerleyiş gösteriliyor. Disney dünyasında yaşayan karakterlerin direktifleri doğrultusunda nasıl ilerleyeceğimizi, nasıl puan toplayacağımızı, hangi kartın nasıl bir güce sahip olduğunu öğreniyoruz. Oyun Türkçe olduğundan öğretici bölümü de anlaşılır geçiyor ve oynarken çok daha keyif veriyor.

Disney temalı ilk masa oyununda Facebook arkadaşlarınızla takım oluşturarak online veya Bluetooth üzerinden karşılıklı oynama seçenekleriniz var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds: Dice

    Angry Birds: Dice, Angry Birds karakterleri ile Las Vegas'ta yolculuğa çıktığınız masa oyunu.
  • Dice Duel

    Dice Duel, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen çok oyunculu online zar oyunu.
  • Emperor's Dice

    Emperor's Dice düşmanlarımızı yenmek için mücadele ettiğimiz bir masa oyunu.
  • Dice Cast

    Dice Cast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zar atma oyunudur.
  • Dice With Buddies Free

    Dice With Buddies Free, arkadaşlarınız veya dünya üzerindeki diğer oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir zar atma oyunudur.
  • Game of Dice

    Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.
  • Magical Maze 3D

    Magical Maze 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir labirent oyunudur.
  • Magical Wallpaper

    Magical Wallpaper, her gün farklı duvar kağıtları kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.