Divine Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
360 MB DOSYA BOYUTU

Divine Academy, bizleri eski Yunan tanrı ve tanrıçaların yaşadığı antik çağ dönemine götüren ücretsiz bir strateji oyunu.

Divine Academy, eski Yunan tanrı ve tanrıçalarının yaşadığı zamanlarda geçen bir strateji oyunu ve mobilin yanı sıra Windows tablet – bilgisayarlarda da oynanabiliyor. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz rts oyununda tanrısal güçlere sahip kişilerden aldığımız özel – zorlu görevleri tamamlayarak ilerliyoruz.

Animasyonlarla desteklenmiş kaliteli ve detaylı görselleriyle dikkatimizi çeken antik çağ strateji oyunu, dışarıdan bakıldığında şehir kurma oyunuymuş gibi gözükse de aslında çok daha detaylı hazırlanmış ve o dönemle ilgilenenler için harika bir yapım.

Oyuna giriş yaptığımızda kısa bir yükleme ekranının ardından karakterlerin tanıtıldığı hikaye karşımıza çıkarılıyor. Tanıtım esnasında oyunda bize özel görev veren Yunan tanrı ve tanrıçalarının yeteneklerini öğreniyoruz ve akabinde antik kentimize adım atıyoruz. Bizi ilk olarak oyunun ana karakteri Zeus, sonrasında öğretmenimiz rolündeki Athena karşılıyor. Dilersek öğretici bölümünü atlayabiliyoruz ancak ilk defa bu tarz bir oyun oynuyorsanız geçmenizi tavsiye etmem.

Oyunda topluluğumuzu ne kadar artırırsak o kadar iyi. Topluluğumuzu artırmak için üretebildiğimiz çok sayıda bina var. Evler, bahçeler, okullar, sunaklar, yel değirmenleri insan sayısını artırmak için yapabildiklerimizden sadece birkaçı. Tabii ki insanlar sadece kurduğumuz yapılarla mutlu olmuyor; tanrı ve tanrıçalardan çeşitli hediyeler almaları da gerekiyor.

Erkan Calp

Divine Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
97.9 MB DOSYA BOYUTU

Divine Academy'de antik çağlara kadar uzanıyor ve kendi şehrimizi kurup düşmanlarımızı alt etmeye çalışıyoruz.

Divine Academy, şehir kurma oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin büyük bir keyifle oynayabilecekleri bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun antik çağlara kadar uzanıyor ve bizleri ilginç bir oyun deneyimiyle başbaşa bırakıyor.

Oyundaki temel amacımız kendi antik şehrimizi kurmak ve onu her yönden geliştirmek. Strateji ve şehir kurma simülasyonunun güzel bir karışımı olarak nitelendirebileceğimiz Divine Academy'de şehrimizi kurmak amacıyla kullanabileceğimiz pek çok bina ve yapı çeşidi bulunuyor. İstediğimiz yapıyı seçip şehrin istediğimiz bölümüne kurabiliyoruz.

Divine Academy'de sadece şehir kurma işiyle meşgul olmuyoruz. Şehrimiz büyüdükçe düşmanlar saldırmaya başlıyor. Bu sebepten dolayı kendimize güçlü bir ordu kurup düşmanları geri püskürtmemiz gerekiyor.

Facebook arkadaşlarımızla mücadele edebilmemize imkan veren Civine Academy uzun soluklu bir oyun arayanların gözardı etmemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Divine Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
180 MB DOSYA BOYUTU

Divine Academy, eski Yunan tanrı ve tanrıçalarından özel görevler aldığınız bir gerçek zamanlı (rts) strateji oyunu.

Divine Academy, bizleri eski Yunan tanrı ve tanrıçalarının bulundukları antik çağa kadar götüren gerçek zamanlı strateji (rts) oyunu ve animasyonlu görselleriyle son derece çekici ve zengin içeriğiyle uzun süreli oynanış sunuyor.

Son olarak Window Phone platformunda karşımıza çıkan antik çağ strateji oyununda Zeus, Hades ve Poseidon tarafından kurulmuş, tanrısal güçlerin öğretildiği bir üniversitede öğrenim görüyoruz. Amacımız kendi antik çağımızı kurmak ve tansıral güçlerimizle insanları yönetmek.

Oyunu ilk açtığımızda hikayeden ve karakterlerden kısaca bahsediliyor. Başlangıçta Zeus’tan sonra beliren, nasıl ilerlememiz gerektiğini gösteren öğretmenimiz Athena, bize finansal açıdan yardımda bulunan Hermes, doğa olaylarına bakan Chloris ve oyunda neler olduğunu ve ne yapmamız gerektiği konusunda bize yardımcı olan Socrates, bizlere özel görevler yükleyen başlıca karakterler arasında.

Eski Yunan tanrı ve tanrıçalarının verdikleri görevleri tamamlayarak ilerlediğimiz oyunda antik kentimizde ne kadar çok insanın yaşamasını sağlarsak o kadar başarılı kabul ediliyoruz. Gösterişli barınma yapılarının yanı sıra okullar, bahçeler, depolama alanları, sunaklar, yel değirmenleri ile kentimizi süsleyebiliyoruz. Ancak bunlar başlı başına insanlarımızı mutlu etmiyor. İnsanları mutluluğunu sağlamak için tanrılar tarafından sunulan hediyeleri kullanıyoruz.

Oyun ilerleyebilmek adına diyaloglara göz atmak şart. Diyaloglarda kullanılan dil çok sade ve kelimeler anlaşılabilir şekilde telaffuz ediliyor ancak yine de Türkçe dil desteğinin olmaması bir eksiklik. Genellikle strateji oyunlarında bu eksikliği hissetmeyiz ancak Divine Academy’de ne yazık ki dil değiştirme mümkün değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Solium Infernum

    Solium Infernum ile cehennemin yeni hükümdarı kim olacak karar verin. Strateji, komplo, politika ve diploması dolu bu fantastik oyunu kaçırmayın.
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Commandos 2 - HD Remaster

    Commandos 2 - HD Remaster (PC İndir): Efsane askeri strateji oyunu tamamen yenilendi!
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız.