Dizzy Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil macera oyunu

Dizzy Knight, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir mobil oyundur. Canavarlarla mücadele ettiğiniz oyunda harika bir zaman geçirebiliyorsunuz.

Baş döndürücü fantastik bir atmosfere sahip olan Dizzy Knight, farklı oyun modlarının yer aldığı eşsiz bir macera oyunudur. Birbirinden güçlü canavarlarla mücadele etmeniz gereken oyunda kılıcınızı kuşanıp savaş meydanına atlıyorsunuz. Reflekslerinizi ve becerilerinizi çok iyi kullanmanız gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz ve farklı kılıçları kullanabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Retro tarz piksel piksel grafikleri ve eşsiz atmosferiyle Dizzy Knight mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Dizzy Knight oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dizzy Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir macera oyunu

Dizzy Knight, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu olarak ön plana çıkıyor. Birbirinden heyecanlı sahnelere sahip olan oyunda mükemmel bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil macera oyunu olarak dikkatimizi çeken Dizzy Knight, kılıcınızı kuşanıp canavarlarla mücadeleye giriştiğiniz eşsiz bir oyundur. Retro tarz grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyor ve farklı kılıçları kullanabiliyorsunuz. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda güçlü canavarlarla mücadele ediyorsunuz.

Baş döndürücü fantastik bir atmosfere sahip olan Dizzy Knight, oyununda kılıcınızı kuşanıp savaş meydanına atlıyorsunuz. Reflekslerinizi ve becerilerinizi çok iyi kullanmanız gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dizzy Knight mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Dizzy Knight oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Cat Knight Story

    Cat Knight Story, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon platform oyunu.
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • King’s Knight

    King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Swift Knight

    Ejderhayı atlatıp prensesi kurtarın.
  • Dragonborn Knight

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Knight Lord

    Knight Lord, Android cihazlar için fantastik bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.