DNS Değiştirici

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
584 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Android işletim sistemli cihazlarınızda DNS adreslerinizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınızda sansüre takılmadan internette gezinmek istiyorsanız DNS Değiştirici uygulamasını kullanabilirsiniz.

Root izinleri gerektirmeden kullanabileceğiniz DNS Değiştirici uygulaması hem Wi-Fi hem de mobil veride (2G/3G/4G) DNS değiştirme konusunda yardımcı oluyor. Çeşitli sebeplerle engellenen web sitelerine erişmekte zorlanıyorsanız, sansüre takılmadan internette doyasıya gezinmek istiyorsanız DNS Değiştirici uygulamasını mutlaka kullanmanızı öneriyoruz.

Hazırda bulunan DNS’lerden seçim yapabileceğiniz gibi, elle DNS girişi yapmanıza da imkan tanıyan DNS Değiştirici uygulamasında bu adımdan sonra Start butonuna tıklamanız yeterli oluyor. Oldukça kolay bir arayüze sahip olan DNS Değiştirici uygulamasını hem Wi-Fi hem de mobil ağlarda, cihazınızın rootlu olmasına gerek kalmadan ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DNS Değiştirici

    DNS Değiştirici uygulaması ile Android cihazlarınızın DNS adresini değiştirebilirsiniz.
  • DNS Changer

    DNS Changer ile pratik bir şekilde Android cihazınızda DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz
  • Set DNS

    Set DNS, Android telefon ve taletleriniz üzerinde 3G veya WiFi bağlantıları için istediğiniz DNS'leri kullanarak internet üzerinde özgürce gezebilmenizi sağlayan yararlı bir uygulamadır.
  • DNSet

    DNSet, Android telefon ve tabletlerinize root atmadna DNS ayarlarını düzenleme imkanı sunan yararlı bir Android uygulaması.
  • Ses Değiştirici

    Ses Değiştirici, sesinizi değiştirerek farklı sesler çıkarmanızı sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Intra

    Intra, sizi, sitelere, sosyal medya platformlarına ve mesajlaşma uygulamalarına erişimi engellemek için kullanılan bir tür siber saldırı olan DNS manipülasyonundan korur.
  • Kolay DNS

    Kolay DNS, Android telefonlar için DNS ayarları değiştirme uygulaması.
  • En İyi Ses Değiştirici

    Android İçin Ses Değiştirme Uygulaması, sesinizi kaydederek değiştirmenizi sağlayan bir uygulamadır.