Do Not Crash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Do Not Crash, çift şeritli yolda son hız sürmenizi isteyen zorlu araba yarışı oyunu.

Do Not Crash, kolay kontrol sistemine sahip basit görselli araba yarışı oyunları arasında. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan yarış oyununda biraz eskiye gidiyoruz. Raylı sistemlerde arabaları yarıştırırken saatler geçirdiğiniz çocukluk döneminize götüren eğlence dozu yüksek bir yapım.

Kuşbakışı kamera açısından oynanan araba yarışı oyununda çift şeritli yolda karşı yönden gelerek bizi zor durumda bırakan arabalara çarpmadan mümkün olduğunca yol almaya çalışıyoruz. Direksiyonu üstümüze kıran çılgın trafik canavarlarına karşı hayatta kalmak elbette kolay olmuyor. Ne zaman şerit değiştirecekleri belli olmuyor.

Bu noktada aracımızın kontrolünü sağlamak için ekrana bir kere dokunup şerit değiştirmemiz gerekiyor. Bir yere acil yetişecekmişiz gibi sürdüğümüzden sürekli şerit değiştirmek durumundayız. Gözümüzü yoldan bir saniye bile ayırırsak kaza kaçınılmaz oluyor.

Erkan Calp

Do Not Crash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
17.1 MB DOSYA BOYUTU

Do Not Crash, tek bir pist üzerinde kontrol edeceğiniz araba ile kaza yapmadan ne kadar gidebilirsiniz.

Do Not Crash, kontrol edeceğiniz araba ile kaza yapmadan en yüksek puanı almaya çalışacağınız ücretsiz, basit ve eğlenceli bir iOS araba oyunu.

Sınırsız koşu oyunları ile aynı oyun yapısına sahip olan Do Not Crash oyunundaki tek kural kaza yapmamak. 2 şeritli U harfi şeklindeki pist üzerinde sürekli döneceğiniz oyunda karşıdan gelen arabanın yönüne dikkat ederek şerit değiştirmeniz gerekiyor. Eğer yeterince dikkatliyseniz ve hızlı reflekslere sahipseniz oyunda başarılı olmanız için önünüzde hiç bir engel kalmıyor.

Hem kendi rekorunuzu sürekli geliştirebileceğiniz hem de arkadaşlarınızın rekorlarını geçmeye çalışacağınız oyun son derece basit yapıda olmasına rağmen, oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Boş zaman değerlendirme ya da stres atma amacıyla iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz oyunu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Oynadıkça bağımlısı olacağınız ve rekor kırmak için sürekli oynamaya devam edeceğiniz Do Not Crash'ı seveceğinizi düşünüyorum. Oyunun grafikleri modern fakat atari oyunlarına benziyor. Bu yönüyle de oldukça güzel diyebilirim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Do Not Speed

    Do Not Speed'de seçtiğimiz araçla geniş şehir yollarında istediğimizi yapabiliyoruz.
  • Crash Drive 3

    Crash Drive 3, Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz multiplayer online yarış oyunu.
  • Crash and Burn Racing

    Crash and Burn Racing sıradışı bir yarış oyunudur
  • Burnin' Rubber Crash n' Burn

    Burnin' Rubber Crash n' Burn aksiyonla süslenmiş bir yarış oyunudur
  • Death Race: Crash Burn

    Death Race: Crash Burn, rakipleriniz ölümüne bir yarışa girerek onları yok etmeye çalışacağını aksiyonu bol bir Android yarış oyunu.
  • Do Not Believe His Lies

    Do Not Believe His Lies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bi bulmaca oyunudur
  • Crash Club

    Crash Club, çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneği sunan açık dünya yarış oyunu.
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.