Docs PDF/PowerPoint Viewer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,475 TOPLAM İNDİRME
0.08 MB DOSYA BOYUTU

Docs PDF/PowerPoint Viewer, Google Chrome tarayıcısı üzerinde PDF, PowerPoint ve desteklenen diğer formattaki dökümanları görüntüleyebileceğiniz etkili bir eklentidir.

Docs PDF/PowerPoint Viewer, Google Chrome üzerinde PDF dosyalarını, PowerPoint sunumlarını ve birçok desteklenen formattaki dökümanları görüntülemek için Google tarafından tasarlanmış başarılı bir eklentidir.

Eklenti, görüntüleme yapmak için giriş yapılması gereken dökümanları çalıştırmıyor. Fakat görüntüleme kısmını atlayarak dökümanı indirdikten sonra ulaşabilirsiniz. Ayarlar kısmına girerek eklentinin görüntülemesini istemediğiniz formatları seçebilirsiniz.

Ayrıca eklentinin Google Chrome'un kendine ait olan PDF görüntüleyicisi ile karıştırılmaması gerekiyor. Chrome'un kendi PDF görüntüleyicisi yerine bu eklentiyi kullanmak isterseniz bunun için gerekli düzenlemeyi ayarlar kısmından aktif hale getirebilirsiniz.

Oldukça başarılı ve etkili olan eklenti sayesinde evinizde veya işyerinizde ihtiyacınız olan PDF dosyalarını, PowerPoint sunumlarını ve bir çok desteklenen formattaki dökümanları açarak görüntüleyebilmek mümkün. Ücretsiz olarak indirip Google Chrome üzerine kurabileceğiniz eklentiyi kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome gPDF

    Google Chrome tarayıcınızla çalışan gPDF eklentisi PDF okuyucu bir program kurmanıza gerek bırakmadan PDF dökümanları Google Docs Viewer ile en hızlı şekilde açmanızı sağlar.
  • PowerPoint Viewer 2007

    PowerPoint Viewer 2007 ile PowerPoint sunumlarını görüntüleyebilirsiniz
  • Free Powerpoint Viewer

    Free Powerpoint Viewer sayesinde ppt dosyalarını PowerPoint'i kurmadan görüntüleyebilirsiniz.
  • PowerPoint Viewer

    PowerPoint kullanarak hazırladığınız sunumları zahmetsizce görüntüleyebilmenize imkan tanıyan bu programı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Bytescout PDF Viewer

    Bytescout PDF Viewer, PDF dosyalarını görüntülemek ve dışarı aktarmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Sumatra PDF Viewer

    Ücretsiz, küçük, hızlı ve pratik bir PDF okuyucu arıyorsanız Sumatra PDF Viewer tam size göre.
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.
  • doPDF

    doPDF tek bir tıklama ile Excel, Word, PowerPoint vb. dosyalarınızı PDF formatına dönüştürmenizi sağlar.