Dodgeball.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Topu kapın, rakiplerinizi indirin.

Dodgeball.io, hayatta kalma, battle royale oyunları sevenlere tavsiye edeceğim mobil oyunlardan. Türk yapımı mobil oyunlar arasında yer alan Dodgeball.io'da rakiplerinizi top fırlatarak etkisiz hale getiriyorsunuz. Arenanın ortasında duran topu kapıp rakiplerinizi indiriyorsunuz. Grafiklerine aldanmayın; çok zevkli bir oyun. Zaman geçirmek için birebir. Yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

Eğlenceli karakterlerin yer aldığı battle royale oyunu Dodgeball.io'da arena, spor salonu ve silah yerine top fırlatarak rakiplerinizi öldürüyorsunuz. Bir daire içinde toplanan 5 oyuncu, ortada bulunan topu kaparak diğer oyuncuları oyun dışı bırakmaya çalışıyor. Her başarılı atışta oyundan bir kişi eksiliyor, son kaldığınız oyuncuyu da yenerseniz öldürülen oyuncu hanesine + yazılıyor ve altın kazanıyorsunuz. Altınlarla yeni karakterlerin kilidini açıyorsunuz; güçlendiriciler, özelleştirme seçenekleri gibi zaman kaybettiren ve eşitliği bozan öğeler yok. Bu arada karakteri hareket ettirmek için dokunup basılı tutuyorsunuz. Topu fırlatmak için parmağınızı çekiyorsunuz.

 

Erkan Calp

Dodgeball.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
213.1 MB DOSYA BOYUTU

Hızlı, eğlenceli, bağımlılık yapan battle royale oyunu

Dodgeball.io, hızlı, eğlenceli, bağımlılık yapıcı oynanış sunan battle royale oyun. Türk yapımı mobil oyunlar arasına yeni giren Dodgeball.io'da son hayatta kalan olmak için mücadele veriyorsunuz.

Yüksek kalitede grafikler sunmamasına karşın kısa sürede kendisine bağlayan, oynadıkça oynamak istediğiniz mobil oyunlar vardır. Dodgeball.io, bunlardan biri. Battle royale oyunu olarak platformda yerini alan yapımda arena, spor salonu; karakterler de ilginç kostümler giymiş komik insanlar. Spor salonunda bir daire içerisinde 4 oyuncuya karşı mücadele ediyorsunuz. Kullanabildiğiniz tek silah var; dairenin ortasında bulunan top. Topu herkesten önce kapıp rakiplerinize fırlatıyorsunuz. Sahadaki tüm oyuncuları devirdiğinizde oyun sonlanıyor, altın kazanıyorsunuz. Yani vurulan oyuncu, saf dışı kalıyor.

Dodgeball.io Özellikleri

  • Oynaması ücretsiz. İstediğiniz yerde ve zamanda oynayın.
  • Süper gerçekçi fizikler
  • Kolay kontroller
  • Hızlı, bağımlılık yapan ve eğlenceli oynanış

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Conflict.io

    35 kişinin hayatta kalmak için mücadele ettiği battle royale oyunu
  • PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

    Piksel görselli battle royale oyunu
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Creative Destruction

    Fortnite Mobile benzeri online hayatta kalma, battle royale oyunu
  • Sigma Battle Royale APK

    Sigma Battle Royale APK, uçaktan atlayarak herkesin arenada savaştığı bir hayatta kalma oyunudur.
  • Hopeless Land

    Fortnite, PUBG benzeri battle royale oyunu
  • Royale Battle Survivor

    Hayatta kalma oyunu oynayacağız.
  • Arena Of Survivors

    Kanlı eğlence için hayatını ortaya koyan bir grup savaşçı