Dodo Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
392 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Dodo Pop, Disney yapımı hikayesiyle dikkat çeken rengarenk ve eğlence dozu yüksek bir bulmaca oyunu.

Dodo Pop, Disney’in tüm platformlarda oynanabilir bulmaca oyunlarından en yenisi. Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip ufak boyutlu olmasıyla anında oynamaya başlayabileceğiniz rengarenk arayüz ve oyun ekranının yanında eğlence dozu yüksek harika bir üçlü eşleştirme oyunu.

Where’s My Water?, Frozeon Free Fall gibi hem mobil hem de Windows platformunda karşımıza çıkan popüler bulmaca oyunlarına imzasını atan Disney, yeni bir oyunla karşımızda. Dodo Pop, aslında oynanış olarak üçlü eşleştirme oyunlarından farklılık göstermiyor lakin bir hikaye ile süslendiğinden göze farklı geliyor. Oyun bir dodo kuşu olan Crash üzerine kurulmuş. Crash, evi olan dodo adasına ulaşmak istiyor ancak zorlanıyor. Bu noktada biz devreye giriyor ve kuşumuza yardım ediyoruz. Kuşumuzu gökten yağmur gibi yağan sakız toplarıyla beslemeye çalışıyoruz. Kiraz, elma, portakal, limon aromalı sakız toplarını patlatarak kuşumuzu mutlu ediyoruz. Oyun bu şekilde ilerliyor.

Oldukça renkli bu üçlü eşleştirme oyununda tropik adalarda geçen toplam 140 bölüm bulunuyor. Yani hemen bitmeyecek hem de eğlendirecek ve sıkmayacak bir üçlü eşleştirme oyunu arıyorsanız son derece ideal bir seçim diyebilirim. Tüm bölümleri ücretsiz olarak oynayabiliyor olmamıza ise şaşırdım. Çünkü Disney’in birçok oyunu ücretsizdir ancak kısıtlıdır.

Disney Pop Özellikleri:

  • Renkli sakız toplarını patlatarak Crash’e yardımcı olun.
  • 140 bölüm boyunca tropik adalarda Crash’e eşlik edin.
  • Güçlendiricilerle Crash’in daha hızlı yol almasını sağlayın.
  • 7 farklı oyun türü ve farklı seviyelerde engellerin üstesinden gelin.
Erkan Calp

Dodo Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME

Dodo Pop, Disney'in Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı rengarenk bulmaca oyunlarından biri.

Dodo Pop, tüm platformlarda milyonlarca indirmeye ulaşmış ender bulmaca oyunlarından Where’s My Water, Frozen Free Fall’un yapımcısı Disney’den yepyeni bir Android oyunu.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda renkli arayüze ve eğlenceli oynanaışa sahip bir üçlü eşleştirme oyunu diyebileceğim Dodo Pop oyununda Dodo kuşu Crash’in evi olan Dodo Adasına uçmasına (fantastik bir oyun olduğu için uçma kabiliyetine sıcak bakmamız gerekli diye düşünüyorum.) yardımcı oluyoruz. Crash’i yuvasına getirmek için onu sürekli beslememiz gerekiyor. Kuşumuzun karnını gökten yağan sakız toplarıyla doyuruyor, kuşumuz doyum noktasında ulaştığında da evine bir adım daha yaklaşmış oluyor. Büyük bir sakız balonunu şişirmeyi başardığımızda da kuşumuz adasına varmış, biz de macerayı sonlandırmış oluyoruz.

Crash ile birlikte tropik adalarda gezintiye çıktığımız oyun hikaye üzerine kurulu olsa da oynanış itibarıyla üçlü eşleştirme oyunlarından farklılık göstermiyor. Karşımıza rengarenk sakız topları çıkarılıyor. Kiraz, elma ve başka meyve aromalarına sahip sakız toplarından aynı renkte olanları eşleştirerek patlatıyoruz. Her eşleştirme oyununda olduğu gibi güçlendiriciler gibi kolaylıkla ilerlememizi sağlayan yardımcı veyahut engeller gibi oyunu duraksatan öğeler mevcut.

Dodo Pop, fazla renkli (cıvıl cıvıl) bir bulmaca oyunu olduğundan oynamaya başlamadan önce cihazın ekran parlaklığını kısmanızı öneririm. 140 bölüm boyunca renkli sakız toplarını eşleştirmek durumunda olduğunuzdan ve de oyun sardığından uzun süreli oynayışta gözünüz rahatsız olmaya başlayabilir benden uyarması.

Erkan Calp

Dodo Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Dodo Pop, Disney imzalı Türkçe üçlü eşleştirme oyunu ve hem iPhone hem iPad'lerde oynanabiliyor.

Dodo Pop, Disney’in renkli hikaye üzerine kurulu bulmaca oyunları arasında ve hem iPhone hem de iPad’lerde oynanabiliyor. Her yaş grubuna hitap eden bir oynanış sunan oyunda sakızları patlatarak bir dodo kuşunun yaşamını sürdürdüğü evine (yuvasına) ulaşmasını sağlıyoruz.

Disney’in mobil oyunları ilk görüşte çocuklara özel gibi görünse de yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda oluyor ki Dodo Pop oyunu da bunun son örneği. Oldukça renkli tasarlanmış oyun ekranı ile bizleri karşılayan oyunda bir dodo kuşu olan Crash’e evine dönmesi için yardımcı oluyoruz. Bunun için kuşumuzu sürekli olarak renkli sakız toplarıyla beslememiz gerekiyor. Elma, kiraz gibi farklı meyvelerden oluşan sakız toplarını her patlattığımızda Crash evine bir adım daha yaklaşmış oluyor.

140 bölüm boyunca tropik adalarda gezindiğimiz oyun oynanış olarak üçlü eşleştirme oyunlarından hiç farklı değil. Yine karşımızda rengarenk bir tablo var ve aynı renkte olanları birbiriyle eşleştirerek ilerliyoruz. Oyunda da eşleştirdiğimiz objeler birer sakız topu. Tek seferde ne kadar fazla sakız topu patlatırsak o kadar çabuk ilerlemiş oluyoruz. Hızıımızı artıran çok sayıda güçlendirici kadar tabiri yerinde ise oyunumuzu batıran engel var.

Farklı seviyelerde de oynama şansı sunan Disney imzalı bulmaca oyunu Dodo Pop oyununun Türkçe dil seçeneği ile geldiğini de belirteyim.

Erkan Calp

Dodo Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Dodo Pop, Disney'in sevimli kuşu Crash'i evine döndürmeniz gereken renkli bir Windows Phone oyunu.

Dodo Pop, çocuklar kadar yetişkinlerin de eğlenerek oynayacağı tarzda yapılmış onlarca Disney oyunundan biri ve Windows Phone’da da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Türkçe dil seçeneğiyle gelen oyunda hedefimiz bir dodo kuşu olan Crash’e yaşam alanına dönmesinde yardımcı olmak. Bunun için kuşumuzu aralıksız olarak renkli sakız toplarıyla beslememiz gerekiyor.

Disney’in Where’s My Water, Frozen Free Fall gibi tüm platformlarda başarı elde etmiş oyunları arasında en yenisi olan Dodo Pop, temelde üçlü eşleştirme oyunlarından farklılık göstermiyor ancak Disney bizi oyuna bağlamak için bir hikaye ve de son derece renkli, göze hoşa gelen bir oyun ekranı seçmiş.

Oyunun ana karakteri Crash’e evi olan dodo adasına yaptığı yolculukta eşlik ettiğimiz oyunda gökten sürekli olarak yağan sakız toplarını patlatarak ilerliyoruz. Çilek, elma, portakal, limon aromalı sakız toplarından aynı renkte olanları birbiriyle eşleştirerek sadece patlatmış olmuyor, dodo kuşunun evine bir adım daha yaklaşmasına vesile olmuş oluyoruz. Patlattığımız sakız topları yeterli sayıya ulaştığında Crash’i özlem duyduğu yuvasına kavuşturmuş oluyoruz.

Son derece renkli bir bulmaca oyunu olan Dodo Pop’da ücretsiz olarak oynayabildiğimiz 140 bölüm bulunuyor. 140 bölüm boyunca tropik adalarda kuşumuza eşlik ediyoruz. Bölümleri üç farklı zorluk düzeyinde oynuyabiliyoruz ki eğer üçlü eşleştirme oyunları olmazsa olmazlarınız arasındaysa direkt zordan başlamanızı tavsiye ederim.

Dodo Pop, animasyonlarla, hikayeyle benzerlerinden farklılık yaratmayı başarmış. Disney’in daha önceki mobil oyunlarını oynamadıysanız dahi üçlü eşleştirme türünde bulmaca oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pop the Lock

    Pop the Lock, numarayı simgeleyen yuvarlağa dokunarak kilidi açmaya çalıştığınız beceri odaklı bir oyun.
  • Mars Pop

    Mars Pop, dünya genelinde kişilerle veya Facebook arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz tek balon vurma oyunu.
  • Super Pop'n'Fish 1.0.1

    Zevkli Bir oyun
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2, benzersiz bir hikayeyi zorlu bulmacalar ile birlikte keşfedebileceğiniz birinci şahıs bulmaca oyunudur.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human Fall Flat

    Human Fall Flat, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunudur.