Dog Survival Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Dog Survival Simulator, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir açık dünya simülasyon oyunu.

Dog Survival Simulator, simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan Android cihaz sahipleri için üretilmiş bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Adından da net bir şekilde anlaşıldığı gibi oyunda dünyaya köpeklerin gözünden bakıyor ve vahşi ortamlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Oyunda seçebileceğimiz köpekler arasında Dalmaçyalı, Bulldog, bekçi köpeği, Alman Kurdu ve diğer türden köpekler yer alıyor. Elbette bu köpeklerin her biri kendilerine has seslere ve davranışlara sahipler. Oyunun grafikler bir simülasyon oyunundan olan beklentileri rahatlıkla karşılıyor. Kaliteli görünen grafiklere bir de hava olayları ve gece-gündüz değişimleri eklenince ortaya denemeye değer bir yapım çıkıyor.

Dog Survival Simulator'da kontrolümüzde olan köpekleri hayatta tutmaya çalışıyoruz. Başka köpeklerle giriştiğimiz mücadelelerden daima galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Neyse ki tecrübe kazandıkça köpeğimizin özelliklerini geliştirebiliyoruz. Dayanıklılık, güç ve hız gibi bileşenler geliştikçe karşı tarafa verdiğimiz hasar da doğru orantılı olarak artıyor.

Oyun genel olarak başarılı bir yapıya sahip. Açık dünya simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverler bu oyunu mutlaka denemeliler.

Emircan Erdoğan

Dog Survival Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
56.3 MB DOSYA BOYUTU

Dog Survival Simulator, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.

Dog Survival Simulator, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hayvan simülasyonu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda vahşi doğaya çıkıyor ve dünyaya bir köpeğin gözünden bakıyoruz.

Açıkçası oyun ilginç bir yapı üzerine kurulu. Araba, uçak, gemi simülasyonu derken şimdi de yapımcılar karşımıza köpek simülasyonu ile çıktılar. Oyundaki amacımız vahşi doğada hayatta kalmak.

Elbette bunu başarabilmek için çevremize karşı güçlü bir duruş sergilememiz gerekiyor. Bu arada kontrolümüze güçlü bir doberman veriliyor. Fakat bu doberman rakiplerle mücadele ettikçe evrimleşiyor ve çok daha güçlü bir hale geliyor. Dayanıklılık, hız ve güç gibi disiplinlerde gelişen köpeğimiz en sonunda azılı bir ölüm makinesi haline geliyor.

Oyunda seçebileceğimiz farklı köpekler de mevcut. Bunlar arasında Alman kurdu, bekçi köpeği, çoban köpeği ve Dalmaçyalı var. Bu köpek türlerinin her biri kendisine has özelliklere sahip. Bu yüzden stratejilerimizi ve dövüş taktiklerimizi bu kıstaslara göre belirlemeliyiz.

Kontrol mekanizması oyun esnasında herhangi bir soruna yol açmadan görevini yerine getiriyor. Ekranda çıkan butonlar vasıtasyıla köpeğimizi yönlendirebiliyor ve saldırı hareketlerini gerçekleştirebiliyoruz.

Genel olarak eğlendirici ve vakit geçirmek için ideal bir oyun olan Dog Survival Simulator, bu tarz oyunlardan hoşlanan kitlenin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Dog Survival Simulator

    Snow Dog Survival Simulator'da bir huskynin hayatta kalmasınayardımcı oluyoruz
  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Stray Dog Simulator

    Stray Dog Simulator, ücretsiz bir hayvan simülasyonu arayanların mutlaka tercih etmesi gereken seçeneklerden biri.
  • Dog Run - Pet Dog Simulator

    Mobil cihazınızda bir köpeği yönlendireceksiniz.
  • Dog Simulator

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirebileceğiniz bir köpek simülasyonudur.
  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • Raft Survival Simulator

    Raft Survival Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.
  • Police Dog Airport Crime City

    Police Dog Airport Crime City, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.