Don't Die Today

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

İstilaya uğraşmış bir şehri kurtarmak için mücadele ediyorsunuz.

Don't Die Today, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mutasyona uğramış zombilerle ve zorlu düşmanlarla mücadele ettiğiniz bir oyun olan Don't Die Today ile harika zaman geçirebiliyorsunuz.

Şehrin dört bir yanındaki tehditleri ortadan kaldırmanız gereken oyunda karantinaya alınmış bölgeleri temizlemeye çalışıyorsunuz. Retro tarz pikselleri ve bağımlılık yapıcı atmosferiyle karşımıza çıkan Don't Die Today, farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz bir mobil oyundur. Farklı güçteki silahları da kullanabileceğiniz oyunda tüm zombileri ele geçirmelisiniz. 2 farklı oyun moduna sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Sonsuz bir mücadele savaşına dahil olduğunuz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Don't Die Today tam size göre diyebilirim. İstilaya uğramış bir şehri kurtarmak için mücadele ettiğiniz Don't Die Today oyununu sakın kaçırmayın.

Don't Die Today oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Don't Die Today

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu

Don't Die Today, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda istilaya uğramış olan şehirleri temizlemek için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkan Don't Die Today, zorlu düşmanları alt etmeniz gereken bir oyundur. Harika zamanlar geçirebileceğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer alıyor. Sonsuz bir mücadeleye sahip olan oyunda birbirinden güçlü zombilerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Tüm zombileri ve zorlu düşmanları yakalamanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece keyifli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda farklı güçteki silahları da kontrol edebiliyorsunuz. 3 farklı karaktere de sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Retro tarz grafikleri ve keyifli müzikleriyle müptelası olabileceğiniz bir oyun olan Don't Die Today, reflekslerinizi de sonuna kadar sınamanızı gerektiriyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Don't Die Today oyununu sakın kaçırmayın.

Don't Die Today oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cookies Must Die

    Cookies Must Die Android oyununda süper güçleri olan gizli ajanın yerine geçiyorsunuz.
  • Don't Stop! Eighth Note

    Don't Stop! Eighth Note, Android platformunda sesle oynanan tek aksiyon platform oyunu.
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Live or Die

    Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.
  • Dumb Ways to Die: Superheroes

    Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman
  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?
  • Run Like Troll 2 : Run to Die

    Run Like Troll 2 : Run to Die, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.