Donate a Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Hayır kurumlarına 1 dolarlık bağış yapabilmek için para ödemek yerine fotoğrafınızı paylaşabildiğiniz ücretsiz bir uygulama.

Johnson & Johnson kurumuna ait bir sosyal medya yardımlaşma projesinin ürünü olarak çıkan Donate a Photo isimli bu uygulama ile yardıma ihtiyaç duyan insanlara ulaşmanız için fotoğraf çekmeniz yeterli olacaktır. Dilediğiniz bir kurumu seçip bağışın hangisine iletileceğini seçtikten sonra dilerseniz fotoğrafı hemen çekin veya fotoğraf arşivinizden sevdiğiniz bir fotoğrafı seçin. İşlemi başarı ile tamamladığınızda Johnson & Johnson sizin adınıza 1 dolarlık bir bağış gerçekleştiriyor.

Johnson & Johnson bu uygulama içerisinde örgütsel olarak çalışan profesyonel yardım kurumlarını elinden geldiğince kategorilere göre geniş kapsamlı bir şekilde listeleyip seçenek olarak karşınıza çıkarmış. Kentsel dönüşüm, sanayi atıkları, eğitimsiz çocuklar gibi birçok durum için bağış yapıp dünyaya bir tek fotoğraf karesiyle bile yardımcı olmanız mümkün.

Çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızı sosyal medya hesaplarından paylaşıp yakınlarınızı da bu amaç için bir araya getirip dünyanın yeniden şekillenmesi için bir katkı sağlayabilirsiniz. Donate a Photo Android cihazınız için ücretsiz bir uygulama.

Alper Çetiner

Donate a Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Hayır kurumlarına 1 dolarlık bağış yapabilmek için para ödemek yerine fotoğrafınızı paylaşabildiğiniz ücretsiz bir uygulama.

Johnson & Johnson kurumuna ait bir projenin ürünü olan ve sosyal medya üzerinden bir yardımlaşma kampanyası olarak dikkat çeken Donate a Photo isimli bu iOS uygulaması fotoğraf çekerek hayır kurumlarına bağış yapmanızı sağlıyor. Dünya üzerinde yardıma ihtiyaç duyan insanlara ulaşmanın yeni bir yolu olarak tarif edeceğimiz bu uygulama ile öncelikle size sunulmuş hayır kurumlarından birini seçiyorsunuz. Ardından yapmanız gereken şey, fotoğrafınızı çekmek veya fotoğraf arşivinizden bir fotoğraf karesini eklemek. Paylaşımı gerçekleştirmenizle birlikte Johnson & Johnson sizin adınıza bu hayır kurumlarına 1 dolarlık bir bağış yapıyor.

Uygulama içerisinde yer alan hayır kurumlarının hepsi Johnson & Johnson tarafından seçilmiş olup dünya üzerinde bilinen büyük örgütsel çalışmalar içerisinde yer aldığı tescillenmiş. Bunları kategoriler halinde başarılı bir şekilde sıralayan uygulama sayesinde kentsel dönüşüm, sanayi atıkları ve eğitim kurumlarının yoksunluğu gibi konularda siz de yardım ve katkı sağlayabiliyorsunuz.

Çektiğiniz fotoğrafları sosyal medya hesaplarından da paylaşabiliyorsunuz. Böylece size yakın olan insanların da bu kurumlara katkı sağlayabilmesi adına sevdiklerinizi aksiyone çağırabilirsiniz. Donate a Photo isimli bu uygulama iPhone ve iPad cihazlarınız için tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Handy Photo

    Handy Photo, fotoğraf tutkusu olanlar için tasarlanmış oldukça etkileyici ve başarılı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Photo Backgrounds

    Photo Backgrounds fotoğraf arka planlarını değiştirmenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • Cartoon Photo Filters

    Cartoon Photo Filters, fotoğraf filtre uygulaması Prisma'nın hızlı alternatifi.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.