Don't Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Don't Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni oyunu.

Don't Fall, Ketchapp’ın zorlu bir o kadar eğlence dozu yüksek yeni beceri odaklı oyunu. Reflekslerinizi geliştirmek, hızınıza hız katmak için Android cihazınızda ücretsiz, internet bağlantısı olmadan oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız ünlü üreticinin yeni oyununa bir göz atmalısınız.

Ketchapp’ın her oyunu gbi Don’t Fall da sinir sisteminizi alt üst edecek derecede zor oynanış sunmasına karşın yandıkça oynamak isteyeceğiz bir oyun. Oyunda hız kesmeden ilerleyen objenin platform üzerinde kalmasını sağlıyorsunuz. Ancak durma lüksü olmayan objeye dokunamıyorsunuz. Platformdan düşmemesini sağlamak için sarı renkli küpleri yol oluşturacak şekilde kaydırmanız gerekiyor. Yolun şekline göre kaydırarak yolun eksik kalan yerini tamamlıyor ve hareketli objenin platform üzerinde son sürat gitmesini sağlıyorsunuz.

Erkan Calp

Don't Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Don't Fall, Ketchapp'ın sinir bozucu derece zor ilginç bir şekilde bağımlılık yapan yeni iOS oyunu.

Don't Fall, Ketchapp’ın iPhone ve iPad kullanıcılarına ücretsiz açtığı son oyunu. Üreticinin her oyununda olduğu gibi yine parmaklarımızı birbirine geçiren sinir bozucu oynanış sunmasına rağmen bağımlılık yapan oynanış hakim.

Oyunda zig zag şeklinde platform üzerinde isteğimiz dışında hareket eden nesnenin platform üzerinde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz. Platformun bazı kısımları sarı küplerle ayrılmış ve nesne bu yerlere gelmeden görüp kaydırma hareketiyle ona yol yapmamız gerekiyor. Sarı renkte küpler platformun belli noktalarına yerleştirilmediğinden işimiz oldukça zor. Hem platformun yapısı hem de eksik kısımların fazlalığı kolaylıkla puan kazanmamızı engelliyor. Büyük zorluklarla kazandığımız puanı arkadaşlarımıza gösterip onları oyuna davet etme veya yeni nesnelerin kilidini açıp aynı platformda ama farklı objelerle oynamamız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fall

    Fall, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Don't Pop!

    Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Don't Grind

    Don't Grind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, karakterlerimizi öğütücülere kaptırmamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Trust Henry

    Don't Trust Henry parmağınızı ekran boyunca hareket ettirerek dev solucandan kaçtığınız eğlenceli bir beceri oyunudur.