Don't Trip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Don't Trip, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynarken hem eğleneceğiniz hem de eğleneceğiniz el becerinize dayalı bir Android aksiyon oyunudur.

Don't Trip, oynadıkça bağımlısı olacağınız türden yeni bir aksiyon ve beceri oyunu. Oldukça sade ve basit olarak hazırlanan oyundaki amacınız dönen dünyanın üzerinden düşmeyerek kalabildiğiniz kadar uzun süre kalmak.

Siz durmaya çalışırken önünüze zıplamanız gereken engeller geliyor. Bunlar takılmanızı yada düşmenizi sağlayacak kötü tuzaklar. Fakat ekrana dokunarak zıplayarak bu engellerden kaçabilirsiniz.

Normal ve Survival olarak 2 farklı modda oynayabileceğiniz oyunda, normal modda yapmanız gereken ekranda görünen süre kadar dayanmak. Seviye seviye ilerleyen oyun modunda zorluk derecesi gittikçe artmaktadır. Survival mod ise dayanabildiğiniz kadar uzun süre dayanmaya çalışacağınız ve daha çok sabır isteyen oyun modudur.

Arkadaşlarınız ile yarışarak kimin daha çok puan alacağını onlara gösterebilirsiniz. Oynaması kolay fakat zaman zaman sinir bozucu olan Don't Trip'i hemen Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Don't Trip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Don't Trip, koşu oyunlarına benzeyen fakat oynaması çok daha keyifli ve heyecanlı olan yeni ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Don't Trip, Dünya üzerinde koşarken düşmemek ve hayatta kalmak için uğraşacağınız siyah beyaz renklerde tasarlanmış eğlenceli bir iOS oyunudur.

Apple Store üzerinde pek çok koşu oyunu olmasına rağmen, Don't Trip farklı yapısı ile rakiplerinen sıyrılıyor diyebilirim. Henüz çok yeni olmasına rağmen kullanıcıların beğenerek oynadığı oyunun oynanışı oldukça basit fakat dikkatli olmanızı gerektiriyor.

Oynadıkça bağımlısı olacağınız oyundaki amacınız en uzun süre hayatta kalarak en yüksek puanı almak. Oynadıkça el alışkanlığı da kazandığınız Don't Trip'de bir süre sonra çok daha yüksek puanlar yapabilirsiniz.

Farklı bölümleri geçmek için verilen sürenin sonuna kadar dayanmanız gerekiyor. Önünüze çıkan engelleri ekrana dokunarak zıplamalı ve geçmelisiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızı oyuna davet ederek kimin daha çok puan alacağını görebilirsiniz.

Normal ve Survival olmak üzere 2 farklı oyun moduna sahip olan Don't Trip ile boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Özellikler:

  • 2 Boyutlu grafikler
  • Siyah - Beyaz tasarım
  • 20 Farklı bölüm
  • Dönen platform
  • 2 Farklı oyun modu
  • En iyi puan sıralaması

iPhone ve iPad'leriniz üzerine ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli oyunlardan biri olan Don't Trip'i mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Don't Trip

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Don't Trip, Windows Phone sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli ve basit bir aksiyon oyunudur.

Don't Trip, önünüze çıkan tümseklerden ve çukurlardan zıplayarak kurtulacağınız oldukça eğlenceli bir Windows Phone oyunudur. Android versiyonu ile birlikte yayınlanan Windows Phone sürümünü de ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Türk mobil uygulama geliştiricisi Yalçın Özdemir tarafından hazırlanan oyunda, dünya üzerinde ilerliyorsunuz. Normal ve survival modları bulunan oyunun normal modunda oynayacağınız bölümü seçerek oyuna giriş yaparak ekranda belirtilen süre kadar yuvarlak üzerinde düşmeden durmalısınız. Survival modda ise mümkün olan en uzun süre dayanmanız gerekiyor.

Arkadaşlarınız ile puan ve süre yarışına girebileceğiniz oyun, basit oyun yapısına rağmen son derece eğlenceli ve zaman zaman sinir bozucu olabiliyor. Oynarken tek yapmanız gereken engellerin üzerinden zıplamak için ekrana dokunmak.

Siyah ve beyaz renkleri ile hazırlanan grafikler de sade ve gözünüzü hiç yormuyor. Bu nedenle boş vakitlerinizde keyifli bir şekilde Don't Trip'i oynayabilirsiniz.

Oyundaki başarınız tamamen el ve göz becerilerinize kalıyor. Aksiyon oyunları oynaaktan keyif alıyorsanız Don't Trip'i ücretsiz olarak indirip mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hyper Trip

    Neon ışıklar, 3 boyutlu bloklar ve reflekslerinizi test eden bir oyun istiyorsanız Hyper Trip mutlaka denemeniz gereken bir beceri oyunu.
  • The Second Trip

    The Second Trip, sınırsız koşu oyunları ile aynı oyun yapısına sahip olan fakat bir tünelde geçen eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • The Mars Trip

    The Mars Trip tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uzay yolculuğu oyunudur.
  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur
  • Zombie Road Trip

    Zombie Road Trip bir yandan arabanızla zombilerden kaçtığınız diğer yandan karşınıza çıkan zombileri yok ettiğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Don't Pop!

    Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Don't Grind

    Don't Grind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, karakterlerimizi öğütücülere kaptırmamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.