Doom Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Kule savunma oyunları ve roguelike arası orjinal bir tarz yaratan Doom Tower ücretsiz bir mobil oyun.

Bağımsız oyunlar arasında oldukça dikkat çeken bir çalışma olan Doom Tower bildiğiniz kule savunma oyunlarından ayrılan enteresan bir konsept ile oyunseverlere bir sürpriz yapıyor. Android cihazınız için çıkan ve Yagoda Productions tarafından hazırlanan bu oyunda amacınız kasvetli bir kulenin terasında meditasyon yapan bir ermişi korumaya çalışmak. Dört bir yandan gelen saldırılara karşı sürükleme hareketleri kullanarak rakipleri infaz etmeye çalışacaksınız.

Dinamik kamera açıları size rakiplerinizin bulunduğu konumları sinematik bir dille göstermeyi başarırken zaman zaman vuruş gücünüzün yeterli olmadığı durumlarla karşılaşacaksınız. Bu noktada oynadıkça güçlenen karakteriniz için açtığınız yeni özel büyü saldırılarını işin içine sokmanız gerekecek. Doom Tower oynarken öleceksiniz. Defalarca öleceksiniz. Oyunun gelişim süreci size roguelike tarzı oyunları hatırlatacaktır. Önemli olan hayatta olduğunuz müddetçe olabildiğince uzun yol alıp güçlenebilmek.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış Doom Tower isimli bu oyun sıradışı bir deneyim arayanlar için biçilmiş kaftan. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu çalışma daha hızlı oyun içi gelişim katetmek isteyenlere uygulama içi satın alma seçenekleri de sunuyor.

Alper Çetiner

Doom Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Kule savunma oyunları ve roguelike arası orjinal bir tarz yaratan Doom Tower ücretsiz bir mobil oyun.

Yagoda Productions isimli bağımsız oyun yapımcılarının ismi size aşina olmayabilir, ama Doom Tower isimli bu iOS oyunlarına mutlaka göz atmanızı öneririm. Özellikle kule savunma oyunları benzeri türler deneyip yeni bir arayış peşindeyseniz bu oyunun sağlamış olduğu konsept gerçekten ilgisini hakkedecek bir kaliteye sahip. Kasvetli bir kule içerisinde meditasyon yapan bir alim bu işi gerçekleştirirken hayatta kalmak zorunda ve etrafında sürekli olarak beliren canavarların bu duruma bir itirazı var. Sizin ekranda sürükleme hareketleriyle bu rahatsızlık veren zebanileri saf dışı bırakmanız gerekiyor.

Oyun içerisinde meydana gelen aksiyon sahneleri dinamik kamera açılarıyla 3 boyutlu bir ortam içerisinde ek bir canlılık kazandırıyor. Bu yanıyla oyunun sinematik kaliteye ulaşan bir anlatımı da oluyor. Kimi zaman ekranı sürükleyerek yapacağınız normal saldırıların rakiplere karşı yetersiz olduğunu göreceksiniz. Bu noktada güç kazanarak elde ettiğiniz büyüleri kullanmanız gerekiyor. Yine de bu sizi defalarca ölmekten kurtulamayacak. Roguelike tarzı bir oynanıştan ötürü asıl mesele her oynadığınızda mümkün olabildiğince hayatta kalmak. Buradan elde edeceğiniz özellikler bir sonraki oyununuza aktarılıyor.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış Doom Tower isimli bu oyun farklı şeyler denemek isteyen herkesin hoşuna gidecek oyun derinliğine sahip. Ücretsiz bir oyun olarak da ayrı bir cazibesi olan Doom Tower uygulama içi satın alma seçenekleriyle hızlı güçlenmenizi sağlayacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Spiral Tower

    Spiral Tower, size verilen nesneyi düşürmeden en üst noktaya ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Color Tower

    Color Tower, renkli kutuları düşürerek kule yapmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Icy Tower Retro

    Icy Tower Retro, herkesin büyük keyifle oynayabileceği bir kule tırmanma oyunu.
  • Tasty Tower

    Tasty Tower ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir kule tırmanma oyunudur.
  • Tower With Friends

    Tower With Friends basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir kule inşa etme oyunudur
  • Ball Tower

    Ball Tower, yuvarlanarak ilerleyen topu platformda tutmaya çalıştığınız zorlu bir mobil oyun.