Doors&Rooms: Escape King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu

Doors&Rooms: Escape King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Çeşitli ipuçlarını bularak kilitli kaldığınız bir odadan kaçmaya çalıştığınız bir oyun olan Doors&Rooms: Escape King, zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda ipuçlarına ulaşmalı ve şifreleri çözerek odadan kaçmalısınız. Topladığınız eşyaları kullanarak kilitleri açmalı ve bölümleri tamamlamalısınız. Kaliteli görselleri ve sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Doors&Rooms: Escape King, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Kolay oynanışı ve kaliteli görselleriyle ön plana çıkan Doors&Rooms: Escape King sizleri bekliyor. 

Doors&Rooms: Escape King oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Doors&Rooms: Escape King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
729 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu

Doors&Rooms: Escape King, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir odadan kaçma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir macera oyunu olarak dikkatimizi çeken Doors&Rooms: Escape King, ipuçlarından yola çıkarak odadan kaçmaya çalıştığınız bir oyundur. Nesneleri toplayarak şifreleri çözmeniz gereken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda uyanık olmanız gerekiyor.  Kaliteli görselleri ve sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Doors&Rooms: Escape King, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. 

Doors&Rooms: Escape King oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doors&Rooms 3

    Doors&Rooms 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur
  • Skyscraper: Room Escape

    Gökdelenin çatı katında kaldınız.
  • Escape Logan Estate

    Bulmacaları çözerek gizemi aydınlatın.
  • Can You Escape

    Can You Escape, Android telefon ve tabletinizde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz klasik odadan kaçma oyunu.
  • Faraway 2: Jungle Escape

    Bulmacaları çözüp ormandan kaçmalısınız.
  • Doors&Rooms 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.
  • 100 Doors Legends

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • 100 Doors of Revenge 2014

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.