Doritos VR Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Doritos cipsleriyle dolu macera oyunu

Doritos VR Battle, risk, acılı, alaturka, peynirli ve daha birçok çeşidi olan leziz Doritos cipslerini sevenler için özel hazırlanmış VR oyun. Doritos cispleri ve sürprizlerle dolu dünyada arkadaşlarınızla birlikte maceraya sürükleniyorsunuz. Oyunu Android telefonunuza hemen indirip sanal gerçeklik gözlüğünüzü takın ve arkadaşlarınızla doyasıya eğlenin.

Doritos Türkiye’nin sanal gerçeklik oyunu Doritos VR Battle’da rakibinizden daha uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Macera boyunca toplayabildiğiniz kadar Doritos cipsi toplamaya çalışıyorsunuz. Lezzetli cipsleri koruyan çok sayıda yaratığı cehenneme sürüklemek için de Doritos paketlerinin arkasındaki barkodda saklı silahlarınızı kullanıyorsunuz. Doritos Taco, Nacho, Hot Corn ve Extreme paketlerindeki koda sahip olmadan da mevcut silahınızla mücadele edebilirsiniz ancak üstünlük kurmak istiyorsanız hemen yakındaki markete gidip almanızı öneririm.

Cardboard VR gözlüğüyle oynanan cips toplamaya dayalı hayatta kalma oyununun tanıtım videosunu da yayınlandı. Ünlü YouTuber’lar Orkun Işıtmak ve Başak Karahan’ın Doritos VR Battle karşılaşmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Erkan Calp

Doritos VR Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
197.1 MB DOSYA BOYUTU

Yaratıkları öldürün, rakibinizden önce tüm cipsleri toplayın.

Doritos VR Battle, Doritos Taco, Nacho, Hot Corn, Extreme ve diğer lezzetli Doritos cipsleriyle dolu bir dünyada geçen macera oyunu. Cardboard VR gözlüğüyle oynanabilen oyunda hem rakibinizden önce tüm cipsleri toplamalı hem de hayatta kalmalısınız. En başarılı maceraperest olduğunuzu gösterme zamanı!

Doritos Türkiye’nin sanal gerçeklik oyunu Doritos VR Battle, iki kişilik oynanan hayatta kalmaya dayalı süper eğlenceli macera oyunu. Yaratıklarla dolu, nereden neyin çıkacağını tahmin edemediğiniz karanlık bir dünyadasınız. Etrafınızdaki cipsleri toplamanız gerekiyor ancak hem rakibinizden önde olmalısınız hem de hayatta kalmayı başarmalısınız. Yaratıkları öldürmek için kullandığınız silahlar Doritos paketlerinin arkasındaki barkodda gizli. Barkodun son üç hanesindeki rakam ile silahların kilidini açıyorsunuz. O anda evde Doritos cipsi yoksa da eğlenceyi sürdürebilirsiniz ancak mevcut silahla bir yere kadar ilerleyebileceğiniz unutmayın.

Unutmadan, Doritos Türkiye'nin hazırladığı Orkun Işıtmak ve Başak Karahan'lı tanıtım videosunu izlemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IT: Escape from Pennywise VR

    En çok izlenen korku filmi IT (O), sanal gerçeklik desteğiyle mobil platformda!
  • VR Fantasy

    VR Fantasy, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğü ile oynayabileceğiniz macera oyunu.
  • InMind VR

    InMind VR, Google Cardboard ile oynanabilen sanal gerçeklik oyunları arasında.
  • KMPlayer VR

    En iyi VR (sanal gerçeklik) video oynatıcılardan biri.
  • BBC Earth: Life in VR

    BBC Earth: Life in VR uygulaması ile sualtı dünyasını keşfedin.
  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • Discovery VR

    Discovery VR, en çok izlenen belgesel kanallarından Discovery Channel'ın sanal gerçeklik uygulaması.
  • NYT VR

    NYT VR, New York Times'ın sanal gerçeklik uygulaması.