DOT - Space Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

DOT, aksiyon ve dinamizm öğelerini bolca içeren bir mobil oyun.

DOT, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletler üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici bir aksiyon oyunu arayanların kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda hırsızlar tarafından tatlısı çalınan DOT isimli maceracı karaktere yardım etme görevini üstleniyoruz.

Bilgisayar oyunlarına meraklı olan karakterimiz bir gün uyandığında çok sevdiği tatlılarının çalındığını görüyor ve hemen hırsızları bulmak amacıyla yola koyuluyor. Burada başlayan maceraamız birbirinden tehliklei düşmanların saldırılarıyla devam ediyor.

Neyse ki bu yolda yalnız değiliz ve rakiplerimizi alt edebilmek için kullanabileceğimiz silahlarımız var. Doğru zamanda yapacağımız akıllıca hareketlerle düşmanlarımızı alt edebiliyoruz. Bu esnada yapacağımız en ufak hata ise oyuna tekrar başlamamıza sebep oluyor.

Reflekslere ve hızlı karar alabilme üzerine kurulu olan DOT, ücretsiz ve sürükleyici hikayeye sahip bir mobil oyun arayanların denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

DOT - Space Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

DOT, tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğimiz bir aksiyon macera oyunu.

DOT, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir aksiyon macera oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda ilginç ve merak uyandırıcı bir hikayeye yer veriliyor.

Hikayemize göre DOT, bilgisayar oyunları oynamaktan ve lezzetli yıldız tozu tatlısı yemekten keyif alan bir karakter. Fakat bir gün uyurken yıldız tatlısı çalınıyor ve DOT vakit kaybetmeden hırsızların peşine düşüyor.

Bu sırada oyun başlıyor ve DOT'un kontrolünü üstleniyoruz. Karşıdan sürekli olarak gelen düşman birimlerine karşı durmaya ve hırsızı bulmaya çabalıyoruz. Fakat oyunda bizi tehdit eden tek şey tatlımızı çalan hırsızlar değil. Uzayda karşılaştığımız böcekler, robotlar ve kum fırtınaları da güvenliğimizi tehdit eden unsurlar arasında.

DOT'ın en iyi özelliklerinden birisi de her yaşa hitap eden bir yapıya sahip olması. Büyük küçük fark etmeksizin herkes bu oyunu büyük bir beğeniyle oynayabilir. Eğer uzay temalı macera ve aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız DOT'ı mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Hero

    Space Hero oldukça kolay bir şekilde oynanabilen sürükleyici bir Android oyunudur.
  • Dark Dot

    Minik canavarlardan kalabalık bir ordu kurarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Action Hero

    Action Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Kick Hero

    Kick Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon - futbol oyunu
  • Blade Hero

    Blade Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Motor Hero!

    Motor Hero!, aksiyon odaklı bir motosiklet oyunu olarak öne çıkıyor.