Double Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Çift silahla şov yapın!

Double Guns, objelere ateş ederek reflekslerinizi gösterdiğiniz bir mobil oyun. Aynı anda iki silahı kullanmadaki ustalığınızı göstermenizi isteyen oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Basit görselli, kolay kontrollü, süper eğlenceli bir ateş etme oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 26MB boyutunda!

Görsel açıdan zayıf olmasına karşın ekrana kilitleyen, bağımlılık yapan mobil oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp’ın Android telefon ve tabletlerde oynanabilir yeni oyunu Double Guns’da çift silahla şov yapıyorsunuz. Objelere seri ateş ederek oyun alanında tutmaya çalışıyorsunuz. Çift silaha rağmen objeyi düşürürseniz oyuna veda ediyorsunuz. Ateş ettikçe yeşil bar doluyor; yeterli sayıda objeyi tutmayı başardığınızda sonraki bölüme geçiyorsunuz. Silah olarak tabanca ve ok mevcut; hedef olarak da genellikle eşya ve yiyecekler çıkıyor.

Erkan Calp

Double Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
55.4 MB DOSYA BOYUTU

Çift silahla hedefleri vurun.

Double Guns, refleksleri test eden ateş etme oyunları arasında. Çift silah kullanarak şov yaptığınız oyunda zorluk düzeyi gittikçe yükseliyor. Ketchapp, her zaman olduğu gibi kısa sürede bağımlılık yapan bir mobil oyunla karşımızda. Basit çizgiler, kolay kontrol sistemi, eğlenceli oynanışı bir araya getiren ateş etme oyunu, tam vakit geçirmelik!

iPhone/iPad cihazlarda oynanabilen 100MB altı eğlence dozu yüksek bir refleks oyunu Double Guns. Bölüm bazlı ilerleyen oyunda amaç; çift silahı da ateşleyerek hedefleri havada tutmak. Ateş ettikçe (elbette isabetli) yeşil bar doluyor; sarı noktaların tümünü tamamladığınızda da bölüm sonuna geliyorsunuz. Hedef düşerse oyuna veda ediyorsunuz. Tabanca ve okunuzla vuracağınız çok sayıda farklı hedef var ancak bölüm geçtikçe yenileri ekleniyor. Ayrıca puanınızı daha doğrusu coinlerinizi artıran çark sistemi var. Oyun içinde videoları izleyerek de ücretsiz coin alabiliyorsunuz. Coinlerle yeni silah ve hedeflerin kilidini açabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guns

    Guns hem simülasyon hem de ateş etme oyununun başarılı bir kombinasyonu olarak dikkatlerimizi çekiyor.
  • Tons of Guns

    Tons of Guns, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • Blood N Guns

    Blood N Guns, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve ateş etme oyunudur.
  • Scary Jack

    Ödül avcılarının işini bitirin!
  • HellCopter

    HellCopter Android Oyunu İndir: Helikopterden suçluları haklayın!
  • Double Lane!

    Double Lane! Android cihazlar için tamamen ücretsiz olarak sunulan, retro grafiklere sahip bir beceri oyunu.
  • Nonstop Guns

    Hayatta kalmak istiyorsanız durmadan ateş etmelisiniz!
  • I Shot the Sheriff

    I Shot the Sheriff, retro görselli ateş etme oyunu.