Double Lane!

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Double Lane! Android cihazlar için tamamen ücretsiz olarak sunulan, retro grafiklere sahip bir beceri oyunu.

Double Lane!, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız kontrol ettiğimiz mavi kutuların kırmızı kutulara çarpmasını engellemek. Kulağa basit gibi gelen fakat aslında epey zor olan bu görevi gerçekleştirebilmek için son derece hızlı çalışan reflekslere ve dikkatli gözlere sahip olmamız gerekiyor.

Oyunda dört bölüme sahip bir dikdörtgen oda var. Bu bölümlerin ikisinde mavi kutular mevcut. Hangi bölümden geleceği belli olmayan kırmızı kutular sürekli olarak mavi kutuların oldukları bölüme geliyorlar. Biz de ekrana tıklayarak mavi kutuların bulundukları bölümleri değiştiriyoruz ve kırmızıların çarpmasını engelliyoruz.

Oyuna sade bir grafik tasarım anlayışına yer verilmiş. İhtişamdan uzak görseller oyuna minimal bir hava katıyor. Oyunda kullanılan kontrol mekanizması görevini sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor ve ekrana basışlarımızı doğru bir şekilde algılıyor.

Double Lane! çok ilginç bir yapıya sahip olmasa da beceri oyunlarına meraklı herkes tarafından zevkle oynanacağını düşünüyoruz.

Emircan Erdoğan

Double Lane!

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Double Lane! iOS cihazlar için geliştirilmiş, reflekslere dayalı ve zorlu bir beceri oyunu.

Double Lane!, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz zorlu bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda başarılı olabilmek için son derece hızlı hareket etmeli ve ekranda olup bitenleri büyük bir dikkatle takip etmeliyiz.

Baştan belirtmek gerekirse oyun, grafik olarak mükemmel ve göz alıcı efektler bekleyen oyunseverleri hayal kırıklığına uğratabilir. Oyunda genel olarak sade, yalın ve ihtişamdan uzak bir tasarıma yer verilmiş. Elbette bu oyundan alınan keyfi en ufak ölçüde bile etkilemiyor çünkü oyunun zorluğu karşısında grafiklere dikkat edecek halimiz kalmıyor.

Oyundaki temel amacımız dört şeride sahip olan bir dikdörtgen içerisinde hareket eden kırmızı kutucukların mavi kutucuklara çarpmalarını engellemek. Kontrolümüze verilen mavi kutucukları kırmızı kutucuklardan mümkün olduğunca uzun bir süre korumamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirebilmek için ekrana basit dokunuşlar yapmalıyız. Mavi kutulara dokunduğumuz anda yer değiştiriyorlar.

Kontrol mekanizmasının görevini kusursuz bir şekilde yerine getirdiğini söyleyebilirim. Kutulara dokunduğumuz anda yer değiştiriyorlar. Yani oyunda başarısızlığa uğrarsanız "kol bozuk" bahanesini uyduramayacaksınız.

Genel olarak epey zorlu bir oyun olarak kabul edebileceğimiz Double Lane! beceri odaklı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Double Rush

    Double Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Double Jump!

    Double Jump! Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz, başarılı olmak için iyi refleksler gerektiren bir oyun.
  • Double Guns

    Çift silahla şov yapın!
  • Double Traffic Race

    Aynı anda iki arabayı sürebilir misiniz?
  • Lane Racer

    Lane Racer, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Lane Splitter

    Lane Splitter güzel görünen bir yarış oyunudur
  • Zombie Lane

    Facebook'ta meşhur olan Zombie Lane oyununun Android versiyonu. Evinizi zombi saldırılarından korumak için elinizden ne geliyorsa yapmaya hazır olun!
  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor