Double Traffic Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME

Aynı anda iki arabayı sürebilir misiniz?

Double Traffic Race, piksel görsellere sahip araba yarışı oyunları arasında en zorlusu diyebilirim. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde yoldasınız ve aynı anda iki arabanın kontrolünü sağlamanız gerekiyor. Dört şeritli yolda araçlara çarpmamak için uğraş veriyorsunuz.

Renkli canlı görselleriye kendisine çeken araba yarışı oyunu, eski stil oyunları hatırlatıyor. Oyunda puan toplamak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken hızlarını ve şeritlerini bozmadan ilerleyen araçları geçmek. Yolda araçlar dışında hiçbir engel yok lakin kontrolünüzde bir değil, iki araba var. Mavi ve kırmızı arabaları birbirinden bağımsız sürebiliyorsunuz. Ekranın soluna dokunup basılı tutarsanız mavi, sağına dokunup basılı tutarsanız kırmızı arabanın şerit değiştirmesini sağlıyorsunuz. Kontrolünüzdeki herhangi bir arabayla trafikte araca çarptığınız anda oyun sonlanıyor.

Erkan Calp

Double Traffic Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

İki arabayı aynı anda sürebilir misiniz?

Double Traffic Race, aynı anda iki arabayı sürmeye çalıştığınız, piksel görsellere sahip araba yarışı oyunu. 100MB altı boyuta sahip kolay oynanışlı araba yarışı arıyorsanız, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan bu yapımı öneririm. Görsellerine bakmayın; kısa sürede kendisine çekiyor ve bağımlısı oluyorsunuz.

Sonsuz oynanış sunan araba yarışında dört şeritli bir yolda hız kesmeden seyreden iki arabayı kontrol ediyorsunuz. Mavi ve kırmızı renkli arabaları birbirinden bağımsız sürebiliyorsunuz. Trafikteki araçlar dışında yolda dikkat etmeniz gereken hiçbir engel yok. Benzininizin bitme durumu da yok. Arabadan kamyona trafikte kendi hızlarında, şeritlerini değiştirmeden ilerleyen araçlara çarpmadığınız sürece sıkıntı yok. Şerit değiştirmek için ekranın sol veya sağ yanına dokunup basılı tutuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traffic Tour APK

    Traffic Tour APK, çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil araba yarışı oyunudur. Arcade yarış oyunları sevenler için Traffic Tour 2021 APK tavsiyemizdir.
  • Traffic Run

    Trafiğe ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Race the Traffic Nitro

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz araba yarışı oyunudur.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Drive and Park

    Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu