Döviz Kurları Alarm

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Döviz kurlarını takip eden ve yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekecek ücretsiz bir uygulama.

Özellikle kriz zamanları tercih edilen bir yatırım aracı olan döviz, yurtiçinde stabil olmayan bir ekonomi içerisinde bir hayat kurtarıcısı olabilir. Mobil cihazınızda döviz kurlarını canlı bir şekilde takip edebilmeniz için Döviz Kurları Alarm isimli uygulama hayatınızı kolaylaştıracak fonksiyonlar sunuyor. Bu uygulama size Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve Finansbank gibi kuruluşlardan döviz alım satım fiyatlarını sıralayabiliyor.

Sadece genel bilgilerden istifade etmekle kalmayacağınız bu uygulama ile kendi kişisel portföyünüzü takip edip bildirimler almanız mümkün. Takip işlemini kolaylaştırmak için ana sayfanıza portföyünüzün kısa yolunu ekleme şansınız da var. Sizin için karar anı geleceğini düşündüğünüz fiyat değerlerine ulaşıldığında alarm kurmanız mümkün. Böylece piyasa içerisinde meydana gelecek bir dalgalanmada hızlı reasiyon verebileceksiniz. Sesli uyarıları tercih etmiyorsanız yazılı bildirim seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Android tablet ve telefon kullanıcıları için hazırlanmış olan bu uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Canlı değişimleri takip edebilmek için internet bağlantınızın açık olması gerektiği konusunda sizi uyarmış olalım ama hücresel bağlantınızı yük altına sokacak bir miktardan bahsetmiyoruz.

Alper Çetiner

Döviz Kurları Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Döviz kurlarını takip eden ve yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekecek ücretsiz bir uygulama.

Daha çok kriz zamanında tercih edilen bir yatırım aracı olarak dikkat çeken döviz, paranızı yatırırken bilgi de gerektiren bir yapıya sahip. Dolayısıyla ekonomik çalkantılarda sizin için sigorta görevi görecek bir yatırım aracına körü körüne yatırım yapmak sağlıklı olmayacaktır. Bunun için hazırlanan bir iOS uygulaması olan Döviz Kurları Alarm hayatınıcı kolaylaştırabilecek seçenekleri yanında getiriyor. size Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve Finansbank gibi kuruluşlardan son döviz alım satım oranlarını takip etmenizi sağlayan bu uygulama işinize yarayacaktır.

Cep telefonunuzda bu uygulama sayesinde sadece genel bilgilere ulaşmayacaksınız. Dilerseniz kendi kişisel yatırımınızdan bir portföy oluşturup piyasa içi durumlara göre güncel bilgilerle yatırım aracınızı takip edebilirsiniz. Ekonomik dalgalanmalar yaşandığınıda dilerseniz sesli alarm veya yazılı bildirimler eşliğinde haberiniz oluyor. Dövüz bozdurmak için belli bir oranı bekliyorsanız bunu öncesinden belirtmeniz yeterli olacaktır. Piyasa hareketliliği içerisinde dilediğiniz rakamlara ulaşıldığında cihazınız sizi uyaracaktır.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış Döviz Kurları Alarm isimli bu uygulama tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Her an meydana gelen kur değişikliklerini yakından takip edebilmeniz için bu mobil uygulama size büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Altın Fiyatları Döviz Kurları

    Altın Fiyatları Döviz Kurları, güncel altın ve döviz bilgileri sunan bir uygulama.
  • Döviz ve Altın Kurları

    Güncel döviz ve altın kurlarını telefonunuzdan takip edin.
  • Döviz Kurları & Döviz Çevirici

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca döviz ve altın kurlarına erişmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Döviz ve Altın Alarm

    Döviz ve Altın Alarm, altın ve döviz kurlarının istediğiniz seviyeye geldiğinde sizi uyaran yararlı bir Android finans uygulaması.
  • Döviz Kurları

    Güncel döviz kurlarını, altın ve benzin fiyatlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Merkez Bankası Döviz Kurları

    Döviz kurlarını Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası verileriyle çevirmenizi sağlayacak ücretsiz bir uygulama.
  • Doviz

    Döviz kurları, hisse fiyatları, altın fiyatlarını anlık olarak takip etmek isteyen Android kullanıcılarını cezbedecek bir uygulama.
  • Kolay Döviz Kurları

    Kolay Döviz Kurları sayesinde 180'den fazla ülkenin para birimleri arasında kur dönüşümleri yapabilirsiniz.