Dr. Seuss Camera

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Dr. Seuss Camera ile eğlenceli bir fotoğraf düzenleme deneyimi bizleri bekliyor.

Dr. Seuss Camera, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir kamera ve fotoğraf düzenleme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Cat in the Hat karakterlerini içeren bu uygulama sayesinde ilginç fotoğraflar oluşturmak mümkün kılınıyor. Sunduğu özellikler kadar arayüzü de bir hayli eğlenceli ve renkli bir yapıya sahip. Açıkçası bu uygulamanın özellikle çocuklar tarafından çok sevileceğini düşünüyorum.

Uygulamada tam tamına 16 farklı kart bulunuyor. Bu kartlardan istediğimizi seçerek fotoğraf çekmeye başlayabiliyoruz. Eğer istersek daha önce çekmiş olduğumuz fotoğraflardan da istediğimizi seçme özgürlüğüne sahibiz. Uygulamada çok sayıda damga ve çıkartma mevcut. Fotoğraflara bu öğeleri ekleyerek daha orijinal bir görünüm elde etmek mümkün kılınmış. Elbette döndürme, boyutlandırma, taşıma ve silme gibi fotoğraf düzenleme özellikleri de sunulan özellikler arasında yer alıyor.

Bu tarz bir uygulamadan beklediğimiz gibi Dr. Seuss Camera'da da çeşitli paylaşım seçenekleri sunuluyor. Oluşturduğumuz kartları e-mail aracılığı ile yakınlarımıza gönderebiliyoruz. Elbette bu fotoğrafları Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda paylaşmak da mümkün.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Halide Camera

    Halide Camera uygulamasının sunduğu profesyonel araçlar ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Camera Timer!

    Camera Timer! isimli bu uygulama ile özellikle grup halinde fotoğraf çekilirken fotoğrafın dışında kalmaya veda edin.
  • Candy Camera

    Candy Camera en çok tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.
  • Clone Camera Pro

    Clone Camera, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Manga-Camera

    Manga-Camera uygulaması iOS cihazınızda fotoğraf çekerken, eğlenceli ve siyah beyaz çerçeveler eklemeye yarayan bir uygulama.
  • Photo Sphere Camera

    Photo Sphere Camera, Google'ın 360 derece fotoğraf çekimlerine izin veren kamera uygulamasıdır.
  • @picn2k camera

    @picn2k camera uygulaması, seyahatlerinizdeki unutulmaz anlarınızı muhteşem fotoğraflarla süslemenize olanak tanıyor.
  • LINE Camera

    LINE Camera uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir fotoğraf efektlendirme uygulaması.