Drag Racer GT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,756 TOPLAM İNDİRME

Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur

Drag Racer GT boş zamanlarınızda eğlenceli bir şekilde vaktinzi değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Drag Racer GT'de aracımıza atlıyoruz ve asfaltta lastik yakmanın keyfini çıkarabiliyoruz. Drag Racer GT'de drag yarışı türünde yarışlara katılıyoruz ve rakiplerimizle başabaş mücadele ediyoruz. Drag yarışları genel olarak düz yarış pistlerinde araçlarınızın motor güçlerini konuşturduğunuz yarışlardır. Bu yarışlarda temel amacınız doğru bir kalkış yapmak ve yarış pistinin geri kalanında doğru vites geçişlerini yapmaktır. Bu sayede en iyi zamanı yakalayabilmekte ve bitiş çizgisinden ilk geçen araba olabilmekteyiz.

Drag Racer GT'de oyunculara farklı yarış arabalarını satın alabilme imkanı veriliyor. Oyunda yarışları kazandıkça para kazanıyorsunuz ve bu parayı yarış arabanızı geliştirmek için kullanabiliyorsunuz. Aracınızın motorunu geliştirerek daha güçlü rakiplerle mücadele edebiliyorsunuz.

Drag Racer GT oyunu hem tek başınıza oynamanıza hem de çok oyunculu modda diğer oyunculara karşı oynamanıza izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Drag Racing APK

    Drag Racing APK, kalkış yarışları tutkunlarına özel hazırlanan Android araba yarışı oyunlarından.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Ball Racer

    Toplar yarışıyor.
  • Stickman Racer: Survival Zombie

    Zombi temalı harika bir mobil yarış oyunu