Drag Racing 4x4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
678 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Drag Racing 4x4 ile jipleri ve 4x4 kamyonları kıyasıya yarıştırabiliyoruz.

Drag Racing 4x4, drag yarışı heyecanını Android cihazlarımızda yaşamamızı sağlayan ücretsiz bir yarış oyunudur.

Drag Racing 4x4 bize dört çeker kamyon ve jiplerden birini seçerek diğer dört çeker araçlarla yarıştırabilme imkanı sunuyor. Oyunda aracımıza en hızlı şekilde kalkış yaptırmalı, doğru zamanda vites atlatarak bitiş çizgisini en önde geçmeliyiz.

Drag Racing 4x4 bize birçok farklı dört çeker araç seçeneği sunmakta. Hatta bu araçlar arasında Monster Truck olarak adlandırılan devasa dört çeker araçlar bile yer alıyor. Her araç kendine özgü bir yapıya sahip ve yarışlarda bu özellikler ön plana çıkmakta.

Drag Racing 4x4'de yarışları kazandıkça arabamızı geliştirebiliyor ve motorunu, nitro ve yol tutuşu gibi özelliklerini güçlendirebiliyoruz. Oyunun yüksek kalite grafikleri bize dört çeker araçları en güzel şekilde yansıtmakta. Gerçekçi fizik hesaplamaları ile desteklenen oynanış sistemi oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmemizi sağlıyor.

Oyunun karışık olmayan kolay kontrolleri sayesinde eğlencemiz baltalanmamakta. Vites değiştirmemiz gereken zamanı ve mevcut hızımızı güzel bir şekilde tasarlanmış kokpit görünümü ile takip edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Drag Racing 4x4

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
44.8 MB DOSYA BOYUTU

Drag Racing 4x4 arazi araçlarıyla drag yarışlarına katıldığımız ilginç bir yarış oyunu.

Drag Racing 4x4, iOS işletim sistemi taşıyan cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, aksiyon odaklı bir drag yarış oyunu olarak öne çıkıyor. Yarış oyunları oynamaktan keyif alan herkesin sevebileceği türden bir yapıya sahip olan oyunda, rakiplerimizi geçerek bitiş çizgisine en önce varan yarışçı olmaya çabalıyoruz.

Oyunda arazide görmeye alışkın olduğumuz araçları asfalt üzerinde lastik yakarken görüyoruz. Açıkçası spor otomobilleri içeren birçok drag oyunu var fakat kamyonları öne çıkartan bir yapıma denk gelmemiştik.

Oyunun en güzel yanı upgrade seçeneklerinin bol olması. Yarışlardan elde ettiğimiz paraları kullanarak aracımızı teknik açıdan geliştirebiliyor ve bu sayede rakiplerimize karşı üstünlük kurabiliyoruz. Satın aldığımız upgrade parçalarını beklemek zorunda değiliz. Satın alımlar direkt olarak araca yansıtılıyor. Bu yönüyle Drag Racing 4x4, oyunculardan para koparmak yerine onlara keyif vermeyi amaçlayan bir yapım olduğunu ispatlıyor.

Oyunun grafikleri tatmin edici seviyelerde. Yarışlar esnasında aracımızı yandan görüyoruz ve bu esnada ekranımıza kadranlar çıkıyor. İdeal devir aralığında vitesleri değiştirerek rakibimizle aramızı açmamız gerekli. Dolayısıyla zamanlama çok kritik bir öneme sahip. Yanlış zamanlarda vites dğeiştirmek aracın performansını olumsuz yönde etkiliyor.

Sonuç olarak Drag Racing 4x4, yarış oyunları oynamaktan keyif alanların ve bu kategoride oynayabileceği ücretsiz bir yapım arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drag Racing: Bike Edition

    Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.
  • Drag Racing APK

    Drag Racing APK, kalkış yarışları tutkunlarına özel hazırlanan Android araba yarışı oyunlarından.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Speed Kings: Drag Racing

    Speed Kings: Drag Racing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz drag yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Club Wars

    Drag Racing: Club Wars, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunlarından biri.
  • Uaz 4x4 OffRoad Racing 2015

    Uaz 4x4 OffRoad Racing 2015, Ural dağlarının engebeli arazilerinde size verilen görevleri yerine getirmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android araba oyunu.