Drag Racing: Bike Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
3,520 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.

Araba yarışı meraklısı olsun olmasın her tür oyuncuyu kendisine bağlamayı başaran bir Android oyunu olan popüler araba yarışı Drag Racing şimdi motor yarışı olarak Drag Racing: Bike Edition adıyla karşımızda.

Drag Racing: Bike Edition adlı yeni oyunumuzda bu kez arabalarla değil motosikletlerle yarışıyoruz. Yarış modları içerisinde hızlı yarış, kariyer, antrenman ve  online yarış modları bulunmakta. Kariyer modu çevrimdışı olarak tek başınıza sıkılmadan oynayabileceğiniz bir mod olarak dikkat çekmekte. İstersenizde online yarış modunda dünya üzerindeki binlerce oyunu oynayan insanla yarışma şansına da sahipsiniz.

Ayrıca oyun içerisinde satın alıp kullanabileceğimiz tam 17 farklı yarış motoru ve motorlarımıza yapabileceğimiz geliştirilmiş bir çok yükseltme bulunmakta. Hatta yaptığınız yükseltmeler dışında daha da hızlı bir yarışçı olmayı hedefliyorsanız motorunuzun ince ayarlarıylada oynayabilme şansına sahipsiniz.

Dünya üzerinde rekorları egale ederek listelere girebilir, arkadaşlarınızla yarışabilir ve isterseniz kazandığınız yarışların sonuçlarını sosyal ağlar üzerinden paylaşabilirsiniz. Drag Racing: Bike Edition ile motorunuzun üzerine atlayın ve rekorları egale edin. Bağımlılık yapacak bu oyunu Android işletim sistemine sahip bir mobil cihazı olan herkes bence denemeli.

Can Çevrim

Drag Racing: Bike Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Drag Racing: Bike Edition, süper hızlı spor motosikletlerle yarıştığınız ücretsiz bir yarış oyunudur.

Dünyanın en popüler mobil araba yarışı oyunu Drag Racing’in motosiklet sürümünde yarış heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Son derece hızlı spor motosikletlerle yarıştığınız oyunda kazanılacak onlarca zorlu yarış sizleri bekliyor. Süper hızlı motosikletlerin hakkını vermeli ve en iyiler listesine adınızı yazdırmalısınız.

Milyonlarca oyuncunun mobil cihazlarınızda beğenerek oynadığı araba yarışı oyunu Nitro Nation Drag Racing’in yaratıcılarından yine mükemmel bir oyun bizlerle. Drag Racing: Bike Edition adını taşıyan oyun daha fazla hız yapmayı seven motosiklet kullanıcılara hitap ediyor. Gelişmiş fizik motoru sayesinde mobil cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi motosiklet oyununda binlerce motorcu ile karşılabileceğiniz 4 çevrimiçi mod yer alıyor. Hemen yarışlara katılabilir, kariyer yapabilir, online düzenlenen yarışlarda en iyisi olduğunuzu gösterebilirsiniz. Motorunuzun tüm parçalarını upgrade ederek daha hızlı bir motora kavuşabilirsiniz.

Hem iPhone hem de iPad’inizde oynayabileceğiniz oyunda her biri farklı yarış deneyimi sunan 17 adet spor motosiklet yer alıyor. Motosikletinizin performansını artırmak üzere çeşitli parçalar ekleyebilir, ince ayarlarla motosikletinizin gücüne güç katabilirsiniz.

Drag Racing: Bike Edition, gelişmiş motor fiziği ile mobil cihazda en gerçekçi drag yarışı keyfi sunan kısa sürede bağımlığı olabileceğiniz harika bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drag Racing APK

    Drag Racing APK, kalkış yarışları tutkunlarına özel hazırlanan Android araba yarışı oyunlarından.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Speed Kings: Drag Racing

    Speed Kings: Drag Racing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz drag yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Club Wars

    Drag Racing: Club Wars, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunlarından biri.
  • Drag Battle racing

    Android'de en çok indirilen drag yarış oyunu
  • Mad Moto Racing Stunt: Bike

    Mad Moto Racing Stunt: Bike, motosikletinizle çılgınca hareketler yapabileceğiniz oldukça zevkli bir yarış oyunudur.