Dragon Finga

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME

Heyecanlı yapısı ve muhteşem görünen dinamikleriyle dikkat çeken Dragon Finga dövüş oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken oyunlar arasında.

Daha önce iOS cihazlar için indirilebilir olan ve şimdi de Android cihazlar için duyurulan Dragon Finga son dönemlerde oynadığımız en ilginç oyunlardan bir tanesi. Klasik dövüş oyunlarına yepyeni bir bakış açısı getiren Dragon Finga her yönden orijinal bir yapım.

Oyunda elastik oyuncak izlenimi veren bir Kung-fu ustasını kontrol ediyoruz. Diğer dövüş oyunlarının tersine ekranda herhangi bir tuş bulunmuyor. Bunun yerine karakterimizi tutup fırlatarak, sürükleyerek ve ekrandaki düşmanlara basarak sanatımızı sergiliyoruz. Grafikler son derece kaliteli ve bu grafiklere eşlik eden ses efektleri de oldukça başarılı.

Dragon Finga'daki bölümler oldukça zorlu ve aksiyon dolu geçiyor. Çok sayıda gelen düşmanlar zaman zaman zorluk yaşatsa da bölümlere serpiştirilmiş olan can ve enerji yükselticileri toplayarak kolaylıkla üstesinden geliyoruz. Toplamda 250 görevin bulunduğunu düşündüğümüzde Dragon Finga'nın kolay kolay bitmeyeceğini anlamak hiç de zor değil. Eğer aksiyon odaklı ve muhteşem dinamiklere sahip bir dövüş oyunu arıyorsanız Dragon Finga mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Dragon Finga

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
51.7 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici grafiklerle bezenmiş bu aksiyon oyununda düşmanlarımızı kung-fu dövüş sanatıyla geri püskürtmeye çalışıyoruz.

Dragon Finga, iOS cihazlarda oynayabileceğiniz heyecanlı ve aksyion dolu bir dövüş oyunudur. Oyunun en ilginç yönlerinden birisi de daha önce denemediğiniz türde bir kontrol mekanizmasıyla donatılmış olmasıdır.

Oyunda kung-fu dövüş sanatında ustalaşmış bir karakteri kontrol ediyoruz. Etkileyici grafiklere ve çevre modellemelerine sahip olan oyunda, karşımıza çıkan farklı türdeki düşmanlarla mücadele ediyoruz. Tahmin ettiğiniz üzere bu hiç de kolay bir görev değil. Düşmanlar her ne kadar sizden daha kuvvetsiz olsalarda sayıca üstün olmaları size yer yer zor zamanlar yaşatabilir.

Oyunun kontrol mekanizması, bahsettiğim gibi farklı bir yapıya sahip. Ekran üzerindeki butonlara tıklamak yerine karakteri parmaklarınızla adeta oyuncak bir model gibi yönetiyoruz. Düşmanları yendikçe pek çok sayıda farklı ödül ve başarı açabiliyorsunuz. İlerledikçe açılan yeni tasarımlı bölümler ve düşman tipleri oyundan aldığınız keyfi artıran faktörlerden biri.

Eğer siz de iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir dövüş oyunu arıyorsanız, Dragon Finga kesinlike sizi cezbedecek oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Of Samurai

    Dragon Of Samurai kolayca oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor
  • Dragon Sword

    Dragon Sword, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dragon Ball Z Dokkan Battle

    Dragon Ball Z Dokkan Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunudur
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Dragon Encounter

    Dragon Encounter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dragon Hills

    Dragon Hills bolca heyecan sunan bir sonsuz koşu oyunudur
  • Dragon Land

    Dragon Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur