Dragon Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Çocukların oynayabileceği ve yaş farketmeksizin herkesin eğlenebileceği sevimli bir strateji oyunu arıyorsanız, Dragon Friends, türünün nadir örneklerinden biri.

Pokémon serisi ile benzer özellikler gösteren Dragon Friends, Nintendo’nun bol savaşlı oyunundan ziyade tamamen barışçıl bir havaya sahip. Amacınız, size ait olan bir adada mümkün olabildiğince fazla ejderha türü yetiştirmek ve arkadaşlarınızla onların gelişiminizi paylaşmanız.  

Besleyeceğiniz ejderha türleri arasında yaygın olarak bulunan ve nadir olanlar var. Elbette az bulunanların kıymeti diğerlerine oranla çok daha yüksek oluyor.  Son derece sevimli ve barışçıl bir ortamla FarmVille oyunlarını andıran Dragon Friends, ufak yaştaki oyunseverleri daha mutlu edecek bir strateji oyunu. Küçük çocuklar için çıkan strateji oyunlarının ne kadar az olduğunu düşünecek olursak fikir olarak bu konuya özen gösterilmiş olması bile oyunun kıymetini yükseltiyor.

Ebeveynler, çocuklarının eğitim sürecinde kaliteli olan unsurları sıkça ararken yapılan seçimler genelde masraflı oluyor. Bir yandan ücretsiz olup çocukları eğlendirebilecek olan Dragon Friends, stratejik planlama konusunda da miniklere yön verebilecek kalitede bir oyun.

Unutmayın, bu oyunun tadını çıkartmak için çocuk olmanız şart değil. Sevimli ve strese sokmayan bir oyun arıyorsanız Dragon Friends sizin için oldukça makul bir tercih olacaktır.

Alper Çetiner

Dragon Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Çocukların oynayabileceği ve yaş farketmeksizin herkesin eğlenebileceği sevimli bir strateji oyunu arıyorsanız, Dragon Friends, türünün nadir örneklerinden biri.

Dragon Friends, göz atar atmaz aklımıza Pokémon’u getiren oyun dinamiklerine sahip. Ancak Nintendo’nun kavga ve dövüşün eksik olmayan bu oyun serisinin aksine Dragon Friends sevimli ve barışçıl bir oyun. Yapmanız gereken şey, size ait olan adada mümkün olabildiğince fazla türde ejderha beslemek.

Adanızda yetiştirdiğiniz ejderhalar arasına türüne çok rastlananlar veya nadir olanlar çıkacaktır. Ne kadar nadir bir örnekse doğal olarak değeri o kadar yüksek olan ejderhaları arkadaşlarınızla paylaşmanız mümkün. FarmVille’i andıran sevimli grafikler ve ortamı başarılı bir şekilde süsleyen müzikler, özellikle ufak yaştaki oyunseverler için cazip bir hava yaratıyorlar. Bir strateji oyununu tanıtıyor olduğumuzu göz önünde bulundurarak, çocuklara yönelik çıkan bu oyun son derece orjinal ve bana göre desteklenmesi gereken bir proje.

Veliler, çocuklarının kaliteli bir eğitim hayatı sürdürmesi için paradan ve emekten kaçınmazken özellikle ücretsiz sonulmuş bu oyun hem çocukların eğlenmesini sağlıyor, hem de stratejik planlama yeteneklerinin gelişmesinde katkıda buluyor.

Ek olarak belirtmeliyim ki, bu oyunla iyi vakit geçirmek için çocuk olmanız şart değil. Rahat bir oynanış ve şirin bir ambiyansa ihtiyacınız varsa Dragon Friends bunu size fazlasıyla sunacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Attack Your Friends

    Attack Your Friends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dragon Warlords

    Dragon Warlords içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • King of Avalon: Dragon Warfare

    King of Avalon: Dragon Warfare, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

    Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Dragon Ninjas

    Dragon Ninjas, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Dragon and Lords

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Flame Dragon Knights

    Aksiyon dolu strateji savaşları ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.